2 évesem mindent a szájába vesz, megeszik. Meddig tart ez? Elegem van.
Egy percre nem lehet egyedül hagyni. A mai termés 2 katicabogár, 1 valamilyen bogár, 2 pitypang és egy marék homok. Ez csak a mai. Kiborultam már.
Bármit talál, mindent a szájába rak. Állandóan a nyomában kell lennem. Virágföld, homok, bogarak, kavics, a játékait is állandóan rágja. Meddig ,,normális'' ez? A szép szó nem használ, a hangos sem.
Ha nem foglalkoznál ennyire a témával és nem lenne belöle minden alkalommal cirkusz, már régen nem csinálná!
Ettöl az égvilágon semmi baja sem lesz, legfeljebb megtanulja, minek milyen íze van.
Egész addig nem cirkuszoltam, amíg félre nem nyelt durván egy kavicsot, aztán kutyakakát evett. Elmagyaráztam neki, hogy nem eszünk kavicsot, mert látod félrenyelsz és az veszélyes stb. 1 óra múlva ugyanúgy megette.
Értelmes, folyékonyan beszélő gyerek, nagyon is érti, hogy mit szabad és mit nem. Csak nem érdekli.
Hát nem tudom. Az en ket evesem is mindent a szájába vesz, megkostol, de nem nyeli le. Pl virág, kupakok, cipofuzo, csak hogy a mait említsem. Olvastam a cikket, de szerintem túlzás lenne rögtön valamilyen betegségre gyanakodni. Így ismeri meg a világot, kíváncsi.
Én is ki vagyok már tőle, azt hittem, ezt hamarabb elhagyják a gyerekek, de nálunk maradt. Nem lehet, hogy fogzik? Nálunk jönnek a hátsó orlok.
Köszi mindenkinek!
Én sem gondolok feltétlen betegségre. A legtöbb dolgot ő is kiköpködi. A kavicsot is ki szokta, szerintem véletlen szaladt le.
De fogzik, jön a négy hátsó. Gondolod, hogy ezért lenne? Tudom, nem kell hasonlítgatni, de a többi ennyi idős gyereknek is jönnek a hátsó fogai, mégsem rágnak szét mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!