S. O. S! Mi van, ha a gyerek bevette a szajaba a sajat kakijat? Lesz valami komoly baja?
Figyelt kérdés
Nem nyyelte le CSAK benne volt a szajaban,rogton kimostam a szajat es fogat mostunk!2015. jan. 5. 09:50
3/11 A kérdező kommentje:
Biztos?A max amit meg tudtam tenni h kioblitettem a szajat es fogat mostunk...
2015. jan. 5. 10:12
4/11 anonim válasza:
Ha te is fogat mostál, akkor biztos nem lesz semmi baj.
5/11 anonim válasza:
4-es: :D
Kérdésedre visszatérve: nyugi, nem lesz baja.
6/11 anonim válasza:
...húúú... :) Mi ezt a részt megúsztuk :)
Szerintem se lesz baja,de ha én kerülnék hasonló helyzetbe (mivel paramami vagyok) ,akkor egy normaflore-t lehet,hogy azért adnék neki. (csak,hogy én nyugodt legyek) :) ...vagy bélfertőtlenítőt ;) ...de azt lehet csak akkor,ha pl. hányna.
Komolyra fordítva a szót...ki tudja,hogy mi mindent fogunk meg és "veszünk a szánkba" életünk során?
:D ...ezek a gyerekek...hidd el,utólag lesz egy jó sztoritok :) Nyugi!
7/11 anonim válasza:
A férjem 30 éve már hogy megértése kistesója kakiját, ami kipottyant a pelenkájából, ő meg csokigolyónak hitte először. Semmi baj :). A fiam is megcsinálta a kakás rémálmot, lebontotta a pelust, szétkente az ágyra, szőnyegre, még a feje tetejére is jutott, meg a szája körül is volt. Ő is jól van.
9/11 A kérdező kommentje:
Jolvan,koszonom szepen a valaszokat!Kicsit megnyugodtam....Amugy nincsen semmmi baja az egvilagon!Nem hanyt vagy ilyesmi...es lenyelni is max azt a pici nyalat nyelte le amivel keveredett,mert benne volt a szajaban!Fogat mostam vele igen!!!es kioblitettem a szajat plusz fertotlenitettem szajvizzel!Szerettem volna en is meguszni ezt a reszt :)
2015. jan. 5. 12:24
10/11 anonim válasza:
Kedves 8-as! Ezt a tök jó vigyorgó macskát, vagy mit melyik billentyűkombinációval alkottad?
Bocsánat az off - ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!