Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran eszi ezeket az...

Milyen gyakran eszi ezeket az ételeket a gyereked?

Figyelt kérdés

Hány éves? Őszinte válaszokat várok, mert azt szeretném tudni, én vajon túl gyakran adok e neki ilyen dolgokat? (senki se mondta, én magam érzem így)

pl:

-háztartási keksz (két naponta)

-rizspehely (hetente kétszer háromszor)

-sütemény (házi készítésű) hetente kétszer

-lekváros kenyér (hetente háromszor)

-Dörmi (hetente egyszer-kétszer)

jellemzően uzsonnára eszi ezeket. Válaszokat köszi.

2016. febr. 15. 14:12
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

30: ne haragudj de pontosan igy eszik az enyem is amit irsz...a gyumolcsot azert pepesitem mert zabkasa a 10 oraija marpedig a zabkasa nalam egy pep, akkor is ha magamnak csinalom meg akkor is ha neki. igy szeretem a zabkasat. eszik mindent amit mi, ma zoldbabot ebedelt sult csirkevel, nem pepestettem, ahogy a hetvegen sem a halat meg a rizst meg azelott a fasirtot francia salatat sem...ezek mind eszi velunj, soval fuszerrel, epp csak a borsot hagyom ki.

egyebkent 14 hosan jott ki az elso foga, ezert szoktunk ra a zabkasara tobbek kozott mar mint a pepes allagra de a kasan kivul mast kb fel eve nem puresitek neki...ha delutan pluszba banant kap vagy narancsot azt sem puresitem..

2016. febr. 15. 20:37
 32/41 anonim ***** válasza:
25%
21 hónapos a fiam, a felsorolásodból semmit nem eszik.
2016. febr. 15. 21:33
 33/41 anonim ***** válasza:

Az én lányom 2,5 éves.

Háztartási kekszet nem eszik, nem szereti.

Rízspelyhet szintén nem.

Süteményt én havonta 1x,2x sütök, akkor se nagyon szereti, max egy szeletet,

Lekváros kenyér: nem eszik kenyeret.

Dörmit se eszik, eddig talán 3x evett össz-vissz.

Gyümölcsöt, tejterméket viszont mindennap.

De amúgy nem értelek, nem akarsz 3-4 gyümölcsöt adni neki, mert sok benne a ch, és szerinted a lekváros kenyérben, meg a dörmiben mennyi a ch? Az nem baj? :D

2016. febr. 16. 07:00
 34/41 A kérdező kommentje:
de, természetesen ilyeneket sem akarok adni, ezért is tettem fel a kérdést...
2016. febr. 16. 11:38
 35/41 A kérdező kommentje:
inkább arra vagyok kíváncsi hogy túl stresszelem a kérdést és más is ad nekik naponta valami csemegét, vagy ez túlzás...de a válaszokból számomra az derül ki, hogy naponta ilyesmit adni az túlzás.
2016. febr. 16. 11:58
 36/41 anonim ***** válasza:

A felsorolásodból egyedül a háztartási kekszet kóstolta eddig. Igen, soknak tűnik nekem, pláne a lekvár, ami tele van cukorral, a dörmiben is sok a mű, a süti gyanítom szintén nem keserű ergo abban is ott a sok cukor.

Az én fiam uzsonnája leginkább tejtermékekből áll, natúr joghurt, vagy túró gyümölccsel, de szoktam főzni zabpelyhet vagy zabkorpát szintén valami gyümölccsel párosítva, illetve zabpehelyből lehet sütni szuperegészséges házi kekszet cukor nélkül. Nem vagyok nagy öko-bio-ezo, de ezeket szereti, és örülök hogy nagyjából egészségesek.

2016. febr. 16. 13:28
 37/41 A kérdező kommentje:
a házi zabkeksz jó ötlet, csak ha sütsz, meddig áll el utána?
2016. febr. 16. 17:02
 38/41 anonim ***** válasza:
maximálisan nem tudom, a fiam és az apja kb 2 nap alatt bezabálja az összeset :D
2016. febr. 16. 19:56
 39/41 A kérdező kommentje:
megadnad a receptet?
2016. febr. 16. 20:20
 40/41 anonim ***** válasza:
2016. febr. 17. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!