Ha két ovis gyereked van, és az egyik beteg, viszed a másikat oviba amelyik nem beteg? Ki hogy oldja meg?
nehéz ugy megoldani, ha az egyik gyermekem beteg, hogy amelyik nem beteg vigyem oviba, és cipeljem magammal a beteg gyereket is az oviba, hogy tudjam vinni a másikat. ugyanez érte menni is.
sokszor akkor nem viszem a másikat sem. ki hogy csinálja?
A lányom imádta az ovit,ha a tesò mozgathatò volt es nem fekvőbeteg (vagy pl nem hasmars ,v hányás) akkor elvittem. 5 perc sétára lakunk az ovitòl es imádott járni.
Ellenben a fiam nincs oda tùlzottan az oviért,ìgy ha a tesò beeg volt,neki nem kellett bemenni. Sajna a melòm miatt leginkább a nagyikra hárul a betegápolás... :(
Aki nem beteg, az mehet oviba. Mi meg tudjuk oldani.
Itthon vagyok a harmadikkal amúgy is, s apa hozza-viszi őket.
Ha azonban apának nagyon fárasztó, nehéz napjai vannak, akkor szoktam javasolni, hogy hadd maradjon itthon a nem beteg tesó is, ne kelljen apának napi két órát kiesni a munkából (merthogy ovis hazahozatal után még vissza szokott menni dolgozni este 9-ig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!