Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyuka elöl vagy hátul, a...

Anyuka elöl vagy hátul, a gyerek mellett az autóban?

Figyelt kérdés
Szóval ti mennyi idős koráig ültök hátul a gyerek mellett az autóban? Én kb másfél éves volt, mikor elölre ültem már rendszeresen, aztán egyszer menet közben félrenyelte a kekszet, alig tudtunk megállni a nagy forgalom miatt, hogy hátramenjek hozzá (apa vezetett, én ültem mellette), azóta egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elölre üljek, most pedig már követeli, hogy mellé üljek, ne apa mellé...
2010. márc. 29. 11:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
71%

Szia! Mi is rendszeresen utazunk a nagyikhoz 250 km, én hosszú úton általában hátra ülök, mert a lányom utál autózni és oltári hisztiket bir rendezni, ha rövidebb útra megyünk elöl ülök, mert akkor tuti nem eszik-iszik, és azt még birja!

Hosszú úton viszont elkerülhetetlen az evés ivás, aki azt állitja hogy nem igy van, az nem ment még az m7-en a nyár közepén 40 fokban tömött kocsisorban, 130 helyett 30-40 km/h-val, és a 3 órás útból rögtön lett 5-6 óra, éhes, szomjas és nyűgös gyerek! Nálunk ez elkerülhetetlen, mert arra járunk kéthetente, és nyáron katasztrófa és ha a gyerek éhes szomjas, a pihenő meg még fél órányira van biztos nem bőgetem!

Ha úgy jó a picinek, hogy ott ülsz melette, hát ülj oda, majd leszokik róla. Az enyém is 2 éves, de nem csinálok problémát abból, hogy hova ülök. Ha nem szeret utazni hát nem szeret, én szórakoztatom igy legalább nyugi van, és látom is hogy mit csinál, és nincs probléma evéssel ivással.

2010. márc. 29. 20:23
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2010. márc. 30. 08:11
 33/36 anonim ***** válasza:
53%
A születésétől kezdve elöl ültem mindig. Akkor ült mellettem mikor vezettem.
2010. márc. 30. 08:19
 34/36 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

A kisfiam 2 éves lesz és születésétől kezdve hátra ülök mellé, még nem tudom meddig...:) Nálunk is van evés-ivás az autóban, de sokszor viszünk könyvet, kisautókat...stb. Útközben sokat "beszélgetünk" a kisfiammal is, megmutatom naki az érdekesebb dolgokat, vagy Ő nekem... És persze van , hogy leesik a kedvenc könyvecske, akkor ott vagyok mellette és fel tudom venni. Szeretek hátul is ülni, engem nem zavar... sőt, nekem ez így természetes egyenlőre.:)A kisfiam nem szokott elöl ülni, mikor csak apával megy, de akkor is elvan hátul, egyedül. Lehet, hogy én jobban igénylem, hogy mellette üljek útközben, mint Ő.:)

2010. márc. 30. 09:47
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

1 éves a lányom, nálunk is van evés-ivás hátul. Inkább csak mosolyogtam ezeken a "bezzeg mi 3 óráig bírjuk étlen-szomjan" válaszokon, de ők így csinálják, na bumm. Nálunk hátul énekóra megy (Zeneovi CD-k, mi pedig énekelünk hozzá, ill. inkább én, ő csak dúdol), bábozunk, tapsolunk, eszünk-iszunk, jót mulatunk, Annapetigergőt olvasok, stb.

Mostanában már felmerült, h lassan előre ülök, de újra babát várok és sz@r lenne nagy pocakkal első ülésről kitekeredni ha vmi kell a gyereknek, úh maradok hátul amíg a 2. meg nem születik. Lehet, h aztán is, mert lehet, h a kicsi majd elöl lesz hordozóban. Ezt még nem találtuk ki.

2010. márc. 30. 10:13
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

az enyém 3,5 éves nasizik, iszik az autóban, és amióta nem hordozóban ül(kábé 8 hósan), hanem a 2-es gyerekülésben, azóta elöl ülök.

És szoktuk takarítani az autót, de tudja a kislányom, hogy viszonylag dzsuvázás nélkül eheti meg a kajákat, különben nincs nasiropicsokikeksz stb:DD

2010. márc. 30. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!