Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyuka elöl vagy hátul, a...

Anyuka elöl vagy hátul, a gyerek mellett az autóban?

Figyelt kérdés
Szóval ti mennyi idős koráig ültök hátul a gyerek mellett az autóban? Én kb másfél éves volt, mikor elölre ültem már rendszeresen, aztán egyszer menet közben félrenyelte a kekszet, alig tudtunk megállni a nagy forgalom miatt, hogy hátramenjek hozzá (apa vezetett, én ültem mellette), azóta egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elölre üljek, most pedig már követeli, hogy mellé üljek, ne apa mellé...
2010. márc. 29. 11:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
53%

Én is vezetek,de ha együtt megyünk hárman,a párom vezet.Sosem ültem hátul,még hosszú úton sem.(Rosszul is járt volna a mindenki,mert vszínű kijött volna belőlem minden)

Nálunk sincs evés-ivás az autóban(a gyereknek).

Induljatok 10 percel később és akkor előtte tud enni.

2 hónapos volt,amikor Debrecenbe mentünk a barátnőmhöz szilveszterkor.Szopi időben megálltunk és megszoptattam.

2010. márc. 29. 13:02
 12/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is!

Úgy látom, ez sok mindenkinél általános, hopgy nincs evés-ivás a kocsiban. A tisztaság miatt vagy a félrenyelés miatt? Vagy ez valami " alap-műveltség", csak nálam kimaradt? :-)) Valaki eszik egyáltalán az autóban rajtunk kívül??

2010. márc. 29. 13:09
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
Olyan aranyos vagy:-)Mi a félrenyelés miatt nem eszünk,de ha tudom,hogy nem fogunk tudni megállni,akkor mellé ülök,és figyelem,hogy nehogy mellé csússzon a kaja.Vagy olyan is van,hogy egyszerűen nincs idő megállni,mert sietünk nagyon.Olyankor is a kocsiban eszünk.Én mellette ülök olyankor is.
2010. márc. 29. 13:15
 14/36 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2010. márc. 29. 13:16
 15/36 anonim ***** válasza:
51%
Mi is eszünk-iszunk a kocsiban,2 éves,és még mindig hátul ülök mellette(kivéve,ha vezetek...:)Nem tudom meddig lesz ez így,de én jobban érzem magam,ha látom mit csinál.
2010. márc. 29. 13:18
 16/36 A kérdező kommentje:
Már le sem merem írni (bár tényleg az "elvek" miatt tettem fel a kérdést, de már elment a kaja irányába), hogy ha veszek neki a bölcsibe menet egy Kinder tojást (jaj), akkor nem bírom ki hazáig (25 perc haza az út a bölcsitől kocsival), hogy odaadjam neki. Mert annyira jó látni a kis arcát, ahogy örül neki :-) mindig van a táskámban nedves kendő, megeszi, törlés, otthon pedig kézmosás (AZ KINDER NÉLKÜL IS VAN, HA HAZAÉRÜNK!! :-)))
2010. márc. 29. 13:19
 17/36 A kérdező kommentje:
Kedves 13,18! Igen, én is azért nem eröltetem, hogy elölre üljek, mert nyugodtabb vagyok, ha látom... Köszönöm!
2010. márc. 29. 13:21
 18/36 anonim ***** válasza:
40%
Így helyes. te tudsz örömöt okozni a gyerekednek.
2010. márc. 29. 13:22
 19/36 anonim ***** válasza:
64%
Jajj ezek a tisztaságmániás emberek! Kedves kérdező! Megnyugtatlak. 8 hónapos kora óta eszik-iszik az autóba. Anélkül el sem indulunk itthonról. Akár 2 órás útra megyünk, akár 5 perces... Elmúlt 2 éves, és nagyon jól tudja, hogy itthon asztalnál eszünk. Nem tudom, az egyik válaszoló ezteket miért is keveri ide. De, a kérdésedre válaszolva. Kb. másfél éves kora óta előre ültem, és azóta ott is maradtam. Hátratolom az ülést, és könnyen elérem, ha kell neki bármi, vagy akár még a kezét is meg törlöm, ha csokit evett. Próbálkozik néha, hogy hátraültessen, de mondtam neki, mióta nagy lány lett, azóta anya elől ül. :)
2010. márc. 29. 13:37
 20/36 anonim ***** válasza:
54%
3 gyerekem van. Nálunk csak Apa vezet. Szerintem amíg csak egy gyerekünk volt, évekig ott ültem hátul vele. Aztán meglett a tesó, akkor is úgy egy-másfél éves koráig ritka volt, ha elöl ültem. Most 3 gyerekünk van, és ők ülnek hátul. Nemrégen kezdtem elöl ülni, eddig hátul ültem vele is, 15 hónapos. Nálunk szabad enni és inni is az autóban, hetente takarítjuk:) Ha esznek, én is mondom még a nagyobbaknak is, hogy nagyon vigyázzanak, inni akkor isznak, ha pirosnál állunk vagy csak araszolunk, máskor nem.
2010. márc. 29. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!