Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » (Hogy) marad erőd estére...

(Hogy) marad erőd estére gyerek (ek) mellett a párodra ha semmi segítséged nincs?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy hogy délben alszom velük. Ill. amikor csak alszanak én is alszom velük. Nekem kettő is van itthon, és nem mindig aludtak egy időben. Az nehéz volt, de most már sikerült rászoktatnom a picit is az egyszeri alvásra délben, így könnyebb.
2011. szept. 6. 13:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ez az egyik megoldás. Aludni (pihenni), mikor a gyerek is.De én olyankor vasalok, főzök, takarítok, amit tudok megcsinálok.21 h-ra így én én is kidőlök, mint a gyerek. Apa pedig 20h kor ér haza.
2011. szept. 6. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is szinte csak magammal foglalkozom, mikor alszanak, másképp már este 8-kor kidőlnék.

A házimunkát, főzést, takarítást stb. együtt csináljuk, persze kicsit tovább tart, de cserébe ebéd után van 2 szabad órám, különben meg is bolondulnék mellettük! :)

2011. szept. 6. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
én aludni sajnos nem tudok velük. De azt én is elintéztem hogy egyszerre aludjanak, ilyenkor ülök le ide a gép elé (mint most) és ilyenkor tudok olvasni, magammal foglalkozni. Ez is pihentető. De viszont van hogy baromi álmos vagyok én is estére. Ilyenkor nem tudok mit tenni. Vagy bedőlünk az ágyba a férjemmel aludni, vagy nagy erőt veszek magamon (ez nagyon ritkán van).
2011. szept. 6. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 van:) 5éve,2éves és 4 hónapos.Én Elviszem reggel a nagyot oviba,persze csapatostul,aztán amig a kicsi alszik addig én főzők a 2 éves fiam pedig játszik.Persze ez igy tul szép lenne,de azért probálkozunk.Én de mindent megoldog és legalább 2 napra főzők.Vasalást is csak ami nagyon szükséges azt vasalom.Ma már visszavettem a takaritomániámbol is.Nincs kosz,de ha uszunk akkor én uszok és senki nem csinálja meg helyettem.Du-án már nem takaritok akkor gyerekekkel játszom.Ami elmarad azt majd hétvégén megoldom,amikor apa itthon van.Igy du-án ha nem is alszom pihenek vagy sétálunk,játszoterezünk.Este pedig várjuk apát frissen és boldogan!!!
2011. szept. 6. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán, és tudom, hogy nem jó ez így, de senki nem segít és nem is fog! Majd ha a férjem rájön, hogy itthon ő is megmozdíthatja a kisujját, akkor biztos nem fogok majd este a gyerekkel egyidőben elaludni!
2011. szept. 6. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy szoktam, hogy amikor ébren van a kislányom, akkor főzök, mosok, teregetek, porszívózok, stb.

Amikor alszik (mint most), akkor netezek, olvasok, ha nem pihentem ki magam éjjel, akkor én is ledőlök. Így mindig van energiám a férjemre.

Mondjuk ő 5-kor ér haza, és akkor ha nincs melója a kertben, akkor nagyon sokat segít a kislányunkkal. Pelenkázza, eteti, játszik vele, kijön velünk sétálni. Aztán 7-kor megfürdeti, fél 8 körül alszik el a kisasszony. Akkor még együtt megcsináljuk az esti szokásos dolgokat: kutya etetés, kaja elcsomagolás. És aztán már tényleg csak egymással foglalkozunk.

2011. szept. 6. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:

nagyon vágyom a férjemre, így nem érdekel, mennyire vagyok fáradt. Az a baj, hogy ő fáradtabb. A fiamat 9 órakor teszem le aludni, utána szabad az estém, ha a párom nem éjfélkor jön haza, akkor készítek neki valami finomat és összebújunk. Jövőre meglátjuk, hogy lesz, addigra már négyen leszünk.

Én sem alszom napközben, dolgozok is itthonról, meg a háztartás, és hamarosan rákezdek a férjem munkásainak ipari mennyiségben ebédet főzni, szóval hidd el, van mivel szórakozzak. Ellenben annyira bánt, hogy a férjem értünk olyan sokat dolgozik, hamarabb kel, mint én és később fekszik, hogy elég gyakran ki is megy a szememből az álom, éjszaka netezek, dolgozok, stb.

2011. szept. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!