(Hogy) marad erőd estére gyerek (ek) mellett a párodra ha semmi segítséged nincs?
Én is szinte csak magammal foglalkozom, mikor alszanak, másképp már este 8-kor kidőlnék.
A házimunkát, főzést, takarítást stb. együtt csináljuk, persze kicsit tovább tart, de cserébe ebéd után van 2 szabad órám, különben meg is bolondulnék mellettük! :)
Én is úgy szoktam, hogy amikor ébren van a kislányom, akkor főzök, mosok, teregetek, porszívózok, stb.
Amikor alszik (mint most), akkor netezek, olvasok, ha nem pihentem ki magam éjjel, akkor én is ledőlök. Így mindig van energiám a férjemre.
Mondjuk ő 5-kor ér haza, és akkor ha nincs melója a kertben, akkor nagyon sokat segít a kislányunkkal. Pelenkázza, eteti, játszik vele, kijön velünk sétálni. Aztán 7-kor megfürdeti, fél 8 körül alszik el a kisasszony. Akkor még együtt megcsináljuk az esti szokásos dolgokat: kutya etetés, kaja elcsomagolás. És aztán már tényleg csak egymással foglalkozunk.
nagyon vágyom a férjemre, így nem érdekel, mennyire vagyok fáradt. Az a baj, hogy ő fáradtabb. A fiamat 9 órakor teszem le aludni, utána szabad az estém, ha a párom nem éjfélkor jön haza, akkor készítek neki valami finomat és összebújunk. Jövőre meglátjuk, hogy lesz, addigra már négyen leszünk.
Én sem alszom napközben, dolgozok is itthonról, meg a háztartás, és hamarosan rákezdek a férjem munkásainak ipari mennyiségben ebédet főzni, szóval hidd el, van mivel szórakozzak. Ellenben annyira bánt, hogy a férjem értünk olyan sokat dolgozik, hamarabb kel, mint én és később fekszik, hogy elég gyakran ki is megy a szememből az álom, éjszaka netezek, dolgozok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!