Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyuka elöl vagy hátul, a...

Anyuka elöl vagy hátul, a gyerek mellett az autóban?

Figyelt kérdés
Szóval ti mennyi idős koráig ültök hátul a gyerek mellett az autóban? Én kb másfél éves volt, mikor elölre ültem már rendszeresen, aztán egyszer menet közben félrenyelte a kekszet, alig tudtunk megállni a nagy forgalom miatt, hogy hátramenjek hozzá (apa vezetett, én ültem mellette), azóta egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elölre üljek, most pedig már követeli, hogy mellé üljek, ne apa mellé...
2010. márc. 29. 11:53
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm, akkor nem vagyunk valami csodabogarak :-)))
2010. márc. 29. 13:42
 22/36 anonim ***** válasza:
51%

szia:)

én még hátul ülök, 18 hónapos a babám, mert nem nagyon szeret utazni, és nem akarom, hogy üvöltsön.

de már szeretnék előlre ülni, mert kényelmesebb, meg ott nem vagyok rosszul

nem sokat autózunk(nincs kocsink), úgyhogy kibírható.

és nyugodj meg, mi mindannyian eszünk az autóban és iszunk is. ha hosszabb útra megyünk, a férjemmel is szoktunk szendvicset vagy bármit enni, sőt még mekis kaját is, húúúú de durva, ugye? :)

a baba kukit vagy kekszet eszik, ha nyűgös.

volt, hogy bébiétellel kellett megetetni, de akkor megálltunk.

2010. márc. 29. 13:45
 23/36 A kérdező kommentje:
:-))))) köszi!
2010. márc. 29. 13:52
 24/36 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Nálunk is van evés,ivás... :) Én csak azért ülök hátul a 2,5 éves lánykámmal,mert a pici elöl anyósülésen van a hordozóban... Majd lassacskán ha már ő is tud ülni és kap egy rendes autós ülést,akkor a két csaj hátul én meg elöl ülök ismét :)

2010. márc. 29. 13:59
 25/36 anonim ***** válasza:
82%
Szia!Mi is sűűrűn utazunk 220 km-t!Szintén mamákhoz,én is addig ültem vele hátul míg kicsi volt!Azt hiszem 1 éves kora körül már elől ültem ,vagy tán még picit korábban!Mi is eszünk -iszunk az autóban,de szerencsére mi még nem jártunk így!De szerintem ha nagyon vészes a helyzet te is és én is menet közben is hátramászunk hozzá!Kaja-pia nélkül tényleg nem lehet kibírni azt a hosszú utat!Nekem 2 éves múlt a fiam és már csak kb fél órát alszik a kocsiban!Ja mi vettünk egy olcsó hordozható dvd lejátszót és elmot néz,de ha azt megunja jöhet a visszapillantótükrös játék abban én is látom és ő is engem,meg ha kell énekelünk,beszélgetünk!Egyszer nemrég hátra ültem vele mert náthás volt,és hogy tudjam fújni az orrát,de hívott is hátra a következő alkalomkor,de mondtam neki hogy most nem tudok menni és belenyugodott,azóta nem követelőzik!Kitartás az utakhoz!
2010. márc. 29. 14:13
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
13:02-es vagyok.Mi "eszünk-iszunk",de a gyerek nem,a félrenyelés miatt.Inni is csak pirosnál kap és ha sokat megyünk.
2010. márc. 29. 14:15
 27/36 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2010. márc. 29. 14:31
 28/36 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Az én lányom 16 hónapos és kb. 1 hónapja ülök előre. Így még jobb is, mert ha mellette ülök, akkor csak nyűgösködik, állandóan le kell kötnöm a figyelmét, nagyon nehéz...De mióta előre ülök, szépen elnézelődik, pakolászgatja a játékait...és igen, szokott ő is nasizni és inni a kocsiban. Még eddig nekünk nem volt problémánk, de simán hátra tudok fordulni, el is érem a kezemmel, meg tudom törölni a száját, orrát, stb.

Nem vagyok boldog a kocsiban evéstől, de vannak helyzetek, amikor el kell viselnem.

Azt pedig el is hiszem, mekkora boldogság számodra látni, hogy a kicsid örül a kinder tojásnak:-)

Van amikor ennyi is elég és már is szebb a napod

2010. márc. 29. 15:01
 29/36 anonim ***** válasza:
69%

Ha apa vezet, akkor se ülök hátra soha és nincs evés-ivás az autóban. Ha nagyon hosszú útra megyünk (több, mint 3 óra), akkor megállunk. Senkinek se árt kinyújtóztatni a csontjait ebben az esetben.

3 óra pedig evés-ivás nélkül simán kell menjen. Amelyik már szobatiszta, akkor indulás előtt kötelező pisilés is van, így 2 órás úton még soha nem kellett megállnunk.

2010. márc. 29. 15:09
 30/36 anonim ***** válasza:
54%
szia.ez nálam is nagy dilemma.egyszerűen véttelennek érzem ha nem vagyok ott mellette.1 éves koráig ez fel se merült.aztán valahogy elkezdtem azon gondolkodni,mert rá kérdeztek,hogy te még mindig hátra ülsz.egyszer kétszer előre ültem,és nagyon nem volt jó érzés,viszont ha hátul ülök,és nem az tat nézem szédülök,hányingerem lesz.mi eszünk a kocsiba de csak kekszet vagy piskótát.mást nem.ha hosszú útra megyünk hátra ülök,ha rövidebbre előre.igy oldottam meg magamnak.s nekem ez igy jó.
2010. márc. 29. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!