Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyuka elöl vagy hátul, a...

Anyuka elöl vagy hátul, a gyerek mellett az autóban?

Figyelt kérdés
Szóval ti mennyi idős koráig ültök hátul a gyerek mellett az autóban? Én kb másfél éves volt, mikor elölre ültem már rendszeresen, aztán egyszer menet közben félrenyelte a kekszet, alig tudtunk megállni a nagy forgalom miatt, hogy hátramenjek hozzá (apa vezetett, én ültem mellette), azóta egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elölre üljek, most pedig már követeli, hogy mellé üljek, ne apa mellé...
2010. márc. 29. 11:53
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Ja és most 2 és fél éves.
2010. márc. 29. 11:57
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Én vezetek,úgyhogy nincs kajálás menet közben, és ivás sem.
2010. márc. 29. 11:57
 3/36 A kérdező kommentje:
Értem, persze, így más. Nálatok akkor ez nem kérdés. Én nem vezetek, tehát ha autóban vagyunk, mindig apa vezet. Köszönöm a válaszod.
2010. márc. 29. 11:58
 4/36 A kérdező kommentje:
Esetleg többiek? Ti hogy csináljátok?
2010. márc. 29. 12:25
 5/36 anonim ***** válasza:
32%

Sose ültem hátra, egy percre se.

Az autóban nálunk senki nem eszik, iszik, ez alapvető. (Mi asztalnál szoktunk enni, ha megoldható, erre csak úgy tudod következetesen nevelni, ha nem engedsz ilyeneket szerintem.) Szóval ilyen probléma se merülhet fel.

2010. márc. 29. 12:29
 6/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszod is. Nem mentegetőzni szeretnék, csak elmondom, hogy gyakran járunk a nagymamához, Budapestről Nyíregyházára, ami ugye több mint két óra út. Ha bölcsi után indulunk, csak kell neki valami uzsonna, ha nyár van, kell innivaló, mert nem állhatunk meg mindig, ha kell valami. Otthon a lakásban mi is asztalnál eszünk, ez nekem is feltétel és megtanulta a fiam. Szóval ezért van evés-ivás az autóban. A férjem minden hétvégén kitakarítja az autót, tehát nem a koszban ülünk heteken keresztükl. De tényleg köszönöm a válaszod, csak azt hiszem, félreértettél. Elsősorban azok válaszát várnám, akiknél nem anya vezet, hanem apa, így van választási lehetőség, hogy elülre üljön az anya vagy hátra. A kaja-pia csak mellékesen írtam, hogy megértsétek, miért parázok. Köszönöm.
2010. márc. 29. 12:35
 7/36 anonim ***** válasza:
57%
12:29-es, ezek szerint a 3-4 órás úton éhezik a családod! miért kell kiosztanod szegényt?
2010. márc. 29. 12:48
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 10 hónapos koráig ültem vele hátul, azóta előre ülök, kivéve ha nagyon nyügi. Én nem tudok vezetni, kocsink sincs, csak a nagymamával, nagypapával szoktunk autózni, de elég gyakran.
2010. márc. 29. 12:58
 9/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek.
2010. márc. 29. 13:00
 10/36 A kérdező kommentje:
Úgy látom, ez rajtam kívül senkinek nem okoz fejtörést... :-)
2010. márc. 29. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!