Kislányom 5éves nemsokára. Nagyon jol rajzol, de az utóbbi 3 hónapban vhogy már nem rajzol olyan sokat, mintha nem szeretne. Szerintetek ez csak egy korszak?
Mindig kiemelkedő volt ebben.
Most meg már hanyagolja. Miért lehet ez?
Most nem érdekli, biztos érdekli valami más.
Az én kisfiam is 5 éves, de őt sosem érdekelte, nagyon hadilábon is áll amúgy a rajzolással, őt más dolgok érdeklik. Érdekes módon a rajzot szó szerint utálja, viszont szépen színez és már kezdi a betűket és a számokat írni. Azok annál inkább érdeklik.
Van ilyen, lehet ez csak egy ilyen korszak.
Én nem tulajdonítanék a helyedben ennek túl nagy jelentőséget.
Én a saját gyerekemből indulok ki, van időszak amikor egy bizonyos játékra-foglalkozásra van ráállva, aztán pár hét után teljesen más érdekli, a régi dolog félre van rakva és ez így megy folyamatosan.
Lehet, hogy a kislányod most megunta a rajzolást, kifogytak az ötletek, most más érdekli aztán majd visszatér a rajzhoz. Én nem gondolnék másra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!