Miért válaszol a kisfiam mindig NEM-el?
Figyelt kérdés
Mi vált be Nálatok? Mit szoktatok ilyenkor csinálni? 2,5 éves.#fiú #Nem korszak
2014. okt. 31. 10:51
2/6 A kérdező kommentje:
Az evésnél nincsen nem, viszont, öltözéskor, induláskor bölcsibe, ...ahogy írtam...közben rá is jöttem...Velünk szeretne lenni, nem szeretne menni bölcsibe...vajon tényleg ez van? kéz mosásnál van még a nem, fogmosáskor...
2014. okt. 31. 11:36
3/6 A kérdező kommentje:
és délutáni alváskor, ott nagyon... bölcsiben alszik, itthon nem
2014. okt. 31. 11:37
4/6 anonim válasza:
talán azért válaszol nem-mel, mert NEM akarja??
mik vannak... :D szerintem nem kell semmit tenni, helyesen használja ezt a szót, elég fura lenne ha nem helyett igent használna ellenkezésre...
5/6 anonim válasza:
ez a "Borzasztó kétéves" korszak.el kell fogadni,-a dackordzakot túl kell élni.nem kell nagy ügyet csinálni belőle állitsd kész tények elé-(megyünk sétálni,boltba,,stb)-de adj neki választási lehetőségeket mindig,hogy érezze,h neki is van szava-és ne a tiltakozással legyen elfoglalva(pl a kismotorral,vagy a bicajjal menjünk?sétáljunk,vagy szálljunk buszra?
6/6 anonim válasza:
Amit utolsó ír, én is azt szoktam. Valamiben választhasson, hogy úgy érezze van beleszólása az életébe. Néha az is működik, ha beszélteted arról amit nem akar, vagy te beszélsz róla. pl nem akar bölcsibe menni, és elkezded mondani, hogy milyen jó is lenne itthon együtt maradni, tudnánk gyurmázni, erre elkezd róla gondolkozni, és ha beszélsz vele arról amit most épp nem tudtok megtenni de szeretnétek, az elviszi a balhé élét. Ehhez lehet hogy még kicsit kicsi, de 3 éves kortól nekem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!