Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy reagálnátok ha valaki...

Ti hogy reagálnátok ha valaki lecigányozná a gyereketeket?

Figyelt kérdés
Kolléganőm testvére már többször azt mondta a lányomra hogy biztos cigány. Először nem vettem komolyan mert annyit mondott hogy annyira szép a lányom,olyan mint egy baba, ez biztos azért van mert "van benne egy kis vonó" (hogy őt idézzem). Megkérdeztem miért mondja, erre azt mondta azért mert nagy barna szemei vannak hatalmas szempillákkal, meg göndör haja. Nem is értettem miért mondja hisz amúgy fehérbőrű, meg világos barna haja van. Sem az én családomban sem a párom családjában nincs roma. A múlthéten viszont már megint kétszer megjegyezte hogy biztos hogy van benne vonó azért ilyen szép mert cigánylány, mikor mondtam hogy ne beszéljen hülyeséget azt mondta hogy neki hiába mondom mert nem tudom meggyőzni hogy nem így van. Annyira idegesít hogy folyamatosan cigánylánynak nevezi a 3 éves lányomat.
2016. jan. 25. 14:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom az én anyám mit szólt hozzá, de engem finoman szólva is idegesít, hogy még anyósom szerint is van bennem cigány vér, csak mert kreol a bőröm. Hiába mondom, hogy maximum zsidó van bennem (apai üknagyanyám), egyszerűen köti az ebet a karóhoz, hogy ne magyarázzam, hogy nincs bennem vonó.(egyébként benne van apai ágon, de hófehér bőrű, szőke hajú, kék szemű...)

Valószínűleg az én gyerekem is kicsit "sötétebb" lesz, mint az átlag - egyébként nem vagyok fekete, viszonylag fakó kreol színem van- úgyhogy várom a tippeket, hogy koptassam le az embereket a témáról, amikor még magamért se tudok rendesen kiállni.

2016. jan. 25. 21:58
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
:D én kiröhögtem volna a helyedbe, ez milyen hülyeség :D :D Am én is göndör hajú barna szemű vagyok, meg a lányom is, nálunk sincs roma a családban, ez elég nagy marhaság, röhögd ki és hagyd ott :)
2016. jan. 26. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!