Viszitek nagyon hidegben oviba babakocsival a gyereketeket?
Ha az ovis gyereket akarod babakocsiban vinni, az nem jó ötlet, inkább sétáljon. Ha a kistetsvér van a babakocsiban, akkor semmi gond.
De - 10 fokig semmi baja sem lesz még egész kicsi gyereknek sem megfelelöen felöltöztetve, akár fél óra alatt sem, 10 perc alatt még akkor sem fázna meg, ha csak egy vékony dzseki meg nadrág van rajta.
Ha jól értem, az óvodás gyereket akarod kocsiban vinni. NE tedd, hanem menjen a saját lábán. Ugyanis a kocsikban ülve könnyebben lehül a teste, ha sétál, akkor a mozgástól felmelegszik. Napi 2 x 10 perc gyaloglás kimondottan egészséges, jót tesz a gyereknek, a vérkeringése is felgyorsul, szóval csak kevesebbet lesz beteg.
Persze nagy hidegben (minusz 10-15 fok körül) már jól fel kell öltöztetni, de most még igazán hideg sincs.
Amikor ovis lett a gyerekem, már nem is volt babakocsija. Mi baja lenne tíz perc alatt, ha rendesen fel van öltöztetve amúgy? És a férfibicikli miért van nőnek kizárva? Nekem sosem volt női vázas bicajom, mindig férfibicajjal közlekedtem, ugyanúgy működik.
De egyébként hidegben jobb, ha sétál, mozog a gyerek, ücsörögve jóval könnyebben meg lehet fázni.
Nemrég lett ovis gyerkőcömet vinném, ősszel múlt 3 éves, persze tud járni, semmi baja, de nem akar 10 percig se gyalogolni, felvenni meg nagyon nehéz, nem bírom sokáig.
A férfibringa azért nem jó mert vázas, és nem biztonságos nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!