Gyakori légúti betegségben szenvedő kisgyereknél érdemes/hasznos/lehet-e inhaláltatni csupán megelőzés céljából?
A vírusfertőzést inhalálással nem tudod megelőzni.
Az inhalálás a tünetek enyhítésére szolgál.
Kruppos gyereknél remek.
Nálatok, kedves 1., lehet.
Nekünk viszont rendszeresen kell a kezelések mellé betegség idején, és szépen fel is oldja a nyákot, ami letapadt.
Nem értek hozzá, ezért kérdezem, hogy esetleg megelőzésnek nem -e lenne jó, mivel ártalmatlan "víz"-ről van szó.
Értem. Csak egy ötlet volt, de akkor nem ér sokat megelőzésre.
Köszönöm.
Én nem is tudtam, most mondta a gyerekorvos, hogy hörghurutnál kifejezetten káros a sós inhalálás. Én meg csináltam egész eddig. Most pont az van a fiamnak, úgyhogy hanyagoljuk.
Tehát ha tényleg nem jó minden légúti nyavajára, akkor lehet többet árt, mint használ.
Szerintem előbb orvos, aztán ő megmondja.
Ó, hát ez szuper. Imádom, amikor az egyik orvos ezt mondja, a másik meg azt. Te meg döntsd el, hogy melyik lehet a jó.
Megkérdezhetem, hogy miért voltatok kórházban? A fiamnak (1,5 éves) már 3-szor volt hörghurutja, egyszer tüdőgyulladás is lett belőle, de mindig sikerült itthon meggyógyulnia. Remélem most is így lesz. Már szebben lélegzik. Ventolint kap csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!