Van itt refluxban szenvedő gyerek Anyukája?
Kislányom 4 éves és úgy tűnik nagyon sok a gyomorsava. :(
4.hete köhög főleg éjjel meg ha fekszik,a doki nem talál semmit, vírus mondja de én savra gyanakszom már.
Valaki akinek hasonló gondja van írhatna.Köszi
Szia! Az én kicsim refluxos.
Háziorvos, majd beutalóval gyerek gasztro. Időpontot kell kérni, de kb 3 hónap a várakozási lista legalábbis mifelénk.
Van gyógyszeres kezelés, illetve vizsgálat. Hivatalos nevét nem tudom. Egy csövet érzékelővel az orrán keresztül a gyomrába eresztenek, miniszámítógépet kell felvenni hozzá mint egy kistáskát. Az 24 óráig van a gyereken. Méri, hogy hányszor nyílik ki a gyomorszáj, mennyi sav van, mennyi jut vissza a nyelőcsőbe stb.
Mi már hála égnek az első körön túl vagyunk, jelenleg a 6 hónapos gyógyszeres kezelés felénél tartunk. Sokat javult a kislány állapota. Márciusban megyünk vissza, akkor újra vizsgálat, és vagy elég lesz a gyógyszer vagy nem tudom....utána lehet igényelni az emelt családi pótlékot stb orvosi igazolás után.
(ez utóbbira teszek nagy ívben a lényeg, hogy javuljon a gyerek, ne szenvedjen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!