Nyirokcsomó a hasüregben rák?
Figyelt kérdés
Borzasztóan meg vagyok ijedve a lányom 3 éves nyirokcsomókat mutatott az Ultrahang,más minden negatív.Étkezések után hasra fekszik és a pici kezeivel nyomkodja a hasát,mert fáj,nagyon sír :( Vizelet negatív...Probáltam neten keresni mi lehet de csak daganatot ír ki gyülölöm a netet :((((Holnap viszem sebészetre,de jó lenne ha valaki megnyugtatna :(2012. dec. 10. 18:11
1/2 anonim válasza:
Ne találgass, majd holnap megmondják mi baja!
És ha daganat, nem biztos hogy rossz indulatú, de annyi féle gyógymód van mindenre, majd ki kezelik!
Nekem is nagyon fájt a hasam, mindig miután ettem!
Azt hitte mindenki gyomor fekély, majd kiderűlt epe kő, kivették az epém is, azóta nem fáj!
Majd kiderült agy daganatom van, de jó indulatú, foglalkozni nem kell vele, 1 évig szedtem gyógyszert, elmúlt!
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni!!!
2/2 anonim válasza:
a nyirokcsomó az nem rák, hanem egy hormontermelésért felelős szerv. Ha meg is van nagyobbodva a nyirokcsomó, annak 100 oka lehet, sokkal valószínűbb, hogy valamilyen fertőzés miatt nagyobbodott meg. Nem volt mostanában vírusos hasmenése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!