3 éves kisfiam nyakába tegnap este fürdetéskor észre vettem egy kis csomót. Mi lehet, nyirokcsomó?
Figyelt kérdés
Mára már sokkal kisebb lett, ja vándorol, tehát nem marad egy helyben. Dokinénink pont ellentétesen dolgozik a héten, mint ahogy én. Így cserélnem kellene műszakot, hogy eltudjam vinni. Szerintetek várhat jövőhétig, vagy inkább cseréljek?2012. márc. 27. 16:44
1/4 anonim válasza:
Az se normális,ha a nyirokcsomó duzzadt, el kéne vinni orvoshoz szerintem! Nehogy súlyosabbá váljon.
2/4 anonim válasza:
Semmi probléma!Ezek csak nyirokcsomók,amik néha begyulladnak.
Nekem is van most a kicsinél.
A nagyobbik fiamnál is volt mindig már pici kora óta,pedig már 9 éves.
Ha semmi tünete nincs a gyerekednek nyugodtan várj vele a jövőhétig,mert ez nem kóros csomó.
4 gyerkőc anyukája
3/4 anonim válasza:
Jelzi, hogy valami ellen küzd a szervezet. Nálunk sokszor csak ez jelezte, hogy valami baci/vírus gyengítette meg az immunrendszerét.
Ha már tünetei is voltak a gyerekeknek, akkor a csomó is nagyobb lett. De amint elmúlik a betegség, elmúlik a csomó is.
A baj akkor van, ha a csomó egyre nagyobb és nagyobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!