Nyirokcsomó duzzanatra adhatok valamit 26 hónapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Orvost kérdeztem azt mondta nem kell vele foglalkozni ! Engem zavar,van valami természetes dolog erre ? Most Vitacolant szed .2011. nov. 24. 13:20
1/5 anonim válasza:
Az én lányomnak is volt, (szinte születéstől) a doki nekünk is azt mondta nem kell vele foglalkozni, elég nehezen, de elmúlt! Mi Béres cseppet is szedünk cebion cseppel, azóta nem jött vissza a duzzanat és nem is beteges! Most 23 hónaposak vagyunk
2/5 anonim válasza:
Hidd el nem kell vele foglalkozni.Az én lányomnak is születése óta volt két éves korára teljesen elmúlt,amúgy mi is Cebion cseppeket használunk,de semmi köze nincs hozzá.A nyirokcsomó duzzanat elmúlik magától.
3/5 anonim válasza:
Ne izgulj, 16 hós és szinte már elmúlt. Ez normális akár fogzásnál, akár megfázásnál.
4/5 A kérdező kommentje:
27 hónapos a kisfiam !Eléggé kivan dudorodva anyakán !
2011. dec. 11. 13:52
5/5 anonim válasza:
Szia! Még mindig nem múlt el neki? Segíteni nem tudok... az én fiam is 27 hónapos, és tegnap óta van a nyakán. Mondjuk náthás is és kicsit rekedt. Nem tudtam, hogy ez a duzzanat ilyen sokáig tart :S Bocs az off-ért, csak meglepődtem! Jobbulást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!