Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyirokcsomó a tarkón, mindkét...

Nyirokcsomó a tarkón, mindkét oldalon? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

3 évesemnél most vettem észre,és nagyon félek.

Szinte rettegve várom hogy orvoshoz vigyem.

Volt valaki gyerekének hasonló.

2010. júl. 24. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Az én kislányomnak volt ilyen.Egy kullancs csípés után 1 héttel vettem észre.Azt hittük attól lett.felvittük Pestre csináltak egy vérvételt és kiderült hogy toxoplazma fertőzése van.Kikérdezett az ÁNTSZ,hány macskánk van hol milyen körülmények között lakunk.Kapott antibiotikumot 3 hétig nagy adagban,és elmúlt neki.Semmi más tünete nem volt.De azt nem tudom hogy a Te kicsidnél mitől lehet,úgy hallottam számtalan vírusfertőzés is csinálhat ilyet.Próbálj megnyugodni,biztos nem lesz nagy baj!
2010. júl. 24. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak(5 éves) is előjön néha,akár egy torokfájástól is,az egyik oldalon.Ne aggódj,lehet,hogy náthás lesz,vagy piros a torka stb.
2010. júl. 24. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

szinte folyamatosan kint vannak. Azt jelzik, hogy dolgozik az immunrendszerük, semmi egyéb. Én is elvittem a kisfiam, volt vérvizsgálat de annyi lett, hogy nem friss fertőzés. Nincs teendő. Egyébként kórházban ugyanezt mondták, amikor egyszer volt fertőzése és bedagadtak a nyirokcsomói.

Teljesen természetes jelenség ilyen korú gyereknél.

2010. júl. 25. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

anno én is nagyon meg voltam ijedve, se semmi baj nem volt. Biztos nálatok is ilyen áll a háttérben.

2010. júl. 25. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!