Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kisfiamnak megduzzadt...

3 éves kisfiamnak megduzzadt a nyirokcsomó az ágyékánál. Ugye nem feltétlen daganat?

Figyelt kérdés
Valószínű nem lágyéksérv, mert nem lehet visszanyomni. nem is fáj neki. légyszi írjatok biztató dolgokat! azért is izgulok mert elég sok daganatos beteg van/ volt a rokonságban.
2012. máj. 29. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Reméljük semmi komoly. De miért nem viszed inkább orvoshoz?
2012. máj. 29. 12:44
 2/9 Sókristály ***** válasza:
Mutasd meg dokinak. De tudnod kell, hogy a gyerekeknél elég gyakori a nyirokcsomó duzzanat. A legapróbb fertőzés is okozhatja, olyan is, ami egyéb tüneteket nem is okoz.
2012. máj. 29. 12:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál, ő mondta h nem sérv és ma este megyünk uh-ra. csak addig is szerettem volna biztató szavakat hallani.
2012. máj. 29. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Biztató szavakat adhatunk, de nem tudjuk miért van a kisfiadnál az. :)

De az tuti hogy nem feltétlen daganat, millió dologtól lehet.

2012. máj. 29. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Értem. Hát én is csak bíztatni tudlak, ha a sérvet kizáró orvos sem mondott semmi "idegesítőt", akkor ne nyugtalankodj :) Nekem amúgy évekkel ezelőtt a nyakamon volt egy ilyen csomó, uh-zták, kaptam rá gyógyszert és elmúlt.
2012. máj. 29. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

No akkkor addig amíg nem tudod, ne idegeld magad különösebben.

Nem lehet, hogy megerőltette magát. Én bár nagy voltam már, mikor is edzőtábor után őrületes izomlázam volt.

Emellett a hónaljban n és lágyéknál beduzzadtak a nyirokcsomóim. No ekkor beizgultunk mi is persze, akkor még nem tudtuk, hogy valószínűleg az is a túlhajtástól volt. Mást nem mondtak, és el is múlt. Lehet túlhajtotta magát a kicsi. De nézesd meg feltétlen !

2012. máj. 29. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi volt az uh-n?
2012. máj. 30. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos?
2012. máj. 30. 08:24
 9/9 A kérdező kommentje:

sziasztok! az uh-n azt mondták h semmi komoly, lehet beverte a lábát és attól van. megnézték a belső szerveit is azokkal is minden ok. azért is izgultam mert férjem tesójának is ilyen volt és daganata volt. meg mondták h a toxoplazmától is lehet ilyen tünet. azért ma elvittük vérvételre is, biztos ami biztos, annak várom az eredményét.

köszi h ennyien írtatok és biztattatok!

2012. máj. 31. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!