Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős gyerek megy arra...

Mennyi idős gyerek megy arra az utcán, amerre mi szeretnénk?

Figyelt kérdés

18 hós kisfiammal már inkább babakocsi nélkül közlekedünk a kis közértig, meg a játszótérig, hogy kifárasszam estére, de még mindig sokszor más irányba megy. Néha jó kisfiút játszik és megfogja a kezem és jön mellettem, de ez max heti 1 alkalom.

Mennyi idősen fog arra jönni, amerre én akarom?

#18 hónapos #másfelé megy #elbolyong #elkószál #nem arra megy
2012. dec. 10. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam elmúlt két éves, de még nem mindig sikerül közös nevezőre jutnunk. Sokszor direkt csak sétálni megyünk, ilyenkor arra megyünk, amerre ő akar. A férjem fel szokta venni, én már nem bírom el, megvárom, amíg felkel, mert ilyenkor letérdel. Az apukámmal, ha sétál, nincs semmi gond. De ők tényleg arra mennek, amerre a gyerek akar. A kezünket viszont fogja. Ehhez ragaszkodom, forgalmas helyen lakunk.
2012. dec. 10. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem változó.. az enyém 3 éves kora után jött gond nélkül, a tesóméké nemrég múlt kettő, és ős is már arra megy, amerre a szülei, nem kolbászol hátrafelé :)
2012. dec. 10. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
34 honapos a fiam es jon mellettem de meg nagyon sok minden eltereli a figyelmet. Pl meglat valamit es elfelejti, hogy a jardarol nem szabad lelepni es elindul. Neha eloreszalad es ra kell szolni, hogy varjon meg. Az utobbi vagy bejon vagy tovabbrohan. Szoval meg mindig eletveszelyes.
2012. dec. 10. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Még kitartás, olyan 3-3,5 évesen!
2012. dec. 11. 07:06
 5/8 anonim ***** válasza:
3 éves lányom még a mai napig ha megmakacsolja magát akkor megindul másfelé.. Ez leginkább akkor van ha csak sétálni megyünk. Ha célirányosan megyünk valahová, akkor nem nagyon szokta.
2012. dec. 11. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem ma csapott hatalmas hisztit a 1,5 éves lányom mert nem mehetett be a bokorba. Odajött egy nő, 35-40 lehetett, és elkezdett beszélni a gyerekhez hogy csak nyugodtan, ha anya nem nevel meg akkor csináld csak amit akarsz...

Akkor már csak 1-2 év, azt kibírom valahogy :-)

2012. dec. 11. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ami nálunk bejön, ha nem szeretne arra menni, amerre én:

megkérdezem, hogy merre szeretne menni, két lehetőséget "vázolok"(akár annyit, hogy a bokrot melyik irányból kerüljük meg:D). Persze mindkettő olyan, ami megfelel a haladási irányunknak. És akkor ő is úgy érzi, hogy dönthetett, fontos kérdésben kérdeztem a véleményét:D, és mégis jó irányba megyünk.

2012. dec. 11. 11:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor még türelemmel kell lennem egy kevéske ideig! :)
2012. dec. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!