Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha elvinnék tőletek a gyermeke...

Ha elvinnék tőletek a gyermeketeket, akkor mit tennétek meg gyermeketekért, és mennyi idő az mire lemondanátok róla?

Figyelt kérdés
Ha valaki szereti a gyermekét legyen apa vagy anya az küzd érte. De mi féle módon? Ha csak lát kicsi reményt hogy tudjon gyermeke fejlődéséről bármit is az minden nap tartja a kapcsolatot, ha van rá mód telefon esetleg interneten. És ha mondjuk belátja az egyik fél hogy a másik hallani sem akar róla akkor abbahagynád a üzenet írást ha választ alig kapsz rá?

2012. dec. 10. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudnék róla lemondani, ha nincsenek is meg a körülményeim a gyerekneveléshez, akkor előbb kijárom , h munkám legyen, legalább egy kicsi albéreletem-hogy mielőbb visszakerüljön a gyerek hozzám. A másik fél baromira nem érdekelne, ha nem akar résztvenni a gyereknevelésben, akkor hagynám a pcsába.
2012. dec. 10. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nincs az a pénz miért lemondanák a ygermekemröl igy vagy ugy de megoldom a problémát és el nem vehetnék tölem
2012. dec. 10. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha kivinék külföldre akkor utána mennél?
2012. dec. 10. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

SOHA nem mondanék le róla, mindig kell lenni valami megoldásnak! Küzdenék az utolsó leheletemig! Aki akar tudni a gyermekéről, az mindent megtesz, hogy tudjon is róla!

Ha valaki nem kíváncsi rám, akkor abbahagynám az üzengetést, pontosan, nem vagyok erőszakos típus.

2012. dec. 10. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak ùgy nem viheti senki külföldre. Ha mègis kivinnè valaki, iràny a rendőrsèg ès mèg aznap mennèk is utàna.

Nem tudnèk ròluk lemondani semennyi idő elteltèvel.

Ha a màsik felet nem èrdekli a gyerek, az meg engem nem èrdekelne.

2012. dec. 10. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
először is,minden erömmel azon vagyok,hogy ilyen helyzet közelébe se kerüljek.nem kis dolog ha oda kerül már az ember,hogy elveszik tőle.Nem tudom mit tennék meg érte,mert nem vagyok ilyen helyzetben,de lemondani soha nem tenném.tehát az első lépés,hogy ilyen helyzetbe ne kerülj.utána már nagyon nehéz.
2012. dec. 10. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!