Új ovisok szülei! A Ti gyermeketeket elérte ez az orrfolyásos, hőemelkedéses/lázas nyavalya, így pár nappal a közösségbeli élet megkezdése után?
Sajnos egy pár hétig így megy amíg bacikat cserélnek a gyerekek...
Tavaly ugyanezt csináltuk mi is. Sőt most a kisebbik fiam is orrfolyós lett, gondolom -most hogy jár már- összetapogat mindent amíg a nagyot öltöztetem-vetkőztetem...
Egy kicsit próbálom őket vitaminokkal "felturbózni". Egy idős dokinéni mondta egyszer, hogy az ilyen megfázásoknál adjunk extra adag, akár 500 mg c vitamint is. És adok homeós golyócskákat kúra szerűen.
Jobbulást!!
Kisfiam 3,5 és most kezdte az ovit.
A második héten nagyon folyt az orra, de 1 nap után abba maradt, így másnap ment oviba.
Ma megint nem vittem, mert tegnap egész nap 38,5-39 körül volt a láza és szörcsög.:(
Nekem is fáj a torkom.
4 éves ovisom és egy 2,5 éves bölcsiem van. Tavaly ősszel és most is egy hét után náthásak lettek, egy hét után mentek újra, aztán egy hét ovi után megint betegség... egészen karácsonyig hol jártak hol nem, néha felváltva néha egyszerre voltak betegek...
De hogy mondjak még valamit: a férjem tanító, és ő is minden tanévkezdéskor elkap ezt-azt, sőt ,anyukám+a nővére óvónők, anyósom+sógornőm tanító, apósom tanár, és mindegyikük be szokott nyelni egy-egy vírust tanévkezdéskor, pedig van már jókor immunitásuk, mégis felbukkan mindig valami új verziós baci/vírus... néhány hét mire a közösségi betegségek végigmennek az adott csoporton és utána már jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!