Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Új ovisok szülei! A Ti gyermek...

Új ovisok szülei! A Ti gyermeketeket elérte ez az orrfolyásos, hőemelkedéses/lázas nyavalya, így pár nappal a közösségbeli élet megkezdése után?

Figyelt kérdés
Sok helyről hallottam, hogy ez van most, 3-4 nap ovi után :( Az én lányomnak egyelőre nincs hőemelkedése sem, csak nyűgösebb, picit folyik az orra...Ma még bevittem, lehet, holnap már én sem tudom vinni??? :(((
2012. szept. 10. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi múlt héten kezdtük az ovit, kedden volt az első nap, szombat reggelre már folyt az orra, estére láza is lett. Ma még nem vittem oviba, estére meglátjuk mi lesz.Mindenesetre javul az állapota, már nem lázas és az orra sem folyik, de meg van még a náthás hang. Eddig nem volt az a beteges típus, de hát közösségbe került és az időjárás is fura mostanában, reggel, ha megyünk még hűvös van, délután már 30 fok, de csak a napos helyeken, nálunk eléggé fújt a szél is (hideg szél). Nem szeretem ezt az időszakot, mert nem tudom, hogyan öltöztessem a gyerekeket. Jobbulást minden beteg gyerkőcnek!
2012. szept. 10. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
még nem szerencsére, habár ő túl van egy 8 hónapos bölcsis kiképzésen... (januártól május végéig betegeskedett folyamatosan...)
2012. szept. 10. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Bár az enyém tavaly kezdte az ovit, ugyan ez volt. 3. nap pici nátha, 4. nap köhögés, 5. nap délután belázasodott, következő hét otthon ágyban, na aztán utána nem volt megállás. tavaszig ment az 1-2 hét ovi 2-3 hét itthon. Rémes volt. Remélem Ti jobban viselitek, meg remélem az idei évet már mi is!

Kitartás

2012. szept. 10. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom 4,5 éves, volt bölcsis, aztán már 2. éve ovis, tehát van "tapasztalat", hogy úgy mondjam. :) Orrmandulája már kivéve, immunerősítőt adunk neki, ennek ellenére 1 hét után elérte ismét a nyavalya. Talán a szervezete erősödik, mert sem láza nem volt, illetve az orrfolyása, dugulása 1 nap alatt lement, azóta csak fújnia kell az orrát amiből jön ugyan, de nem vészes, nincs sok benne. Éjjel picit köhög a visszacsorgó váladéktól.
2012. szept. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!