Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hasmenes utan ket nappal ujra...

Hasmenes utan ket nappal ujra hasmenes?

Figyelt kérdés
1 hetig hasmenese volt a mesfeleves fiamnak,amibol az utolso 3 nap mar teljesen felszivta a pelenka a szekletet annyira hig volt.Dokinal voltam vele,gyogyszert irt fel.Vegul a Smecta fogta meg.Elso na megallat ahogy elkezdtem adni a Smectat,utana meg 2 napi adtam es minden rendben volt.Most abbahagytam a gyogyereket,probiotikumot,dietat,mindent es egybol kiujul a hasmenes.Mit csinaltam rosszul?
2012. aug. 22. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
vizsgáltatnod kellene, mert lehet, hogy ételallergiája van. tej v gluténérzékenység tünete is lehet.
2012. aug. 22. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Lányom már háromszor kapott el hasmenéses vírust, és mindháromszor újból jelentkezett nála pár nap múltán. Nekem a doki mondta, hogy nagyon sűrűn előfordul, hogy visszaesnek, ne foglalkozzak vele, csináljam ugyanúgy mint előtte. Sok-sok folyadék, nem baj ha nem eszik semmit, csak rengeteget igyon. Nyugi, semmit nem csináltál rosszul:))

2012. aug. 22. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy adtad be neki a Smectat?
2012. aug. 24. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!