Mi együtt mosunk fogat ha látja hogy én is mosom akkor ő is :)
2012. nov. 25. 10:57
2/11 A kérdező kommentje:
Mi is így csináljuk, de nem vált be.
2012. nov. 25. 10:59
3/11 anonim válasza:
mi is együtt mossuk, van egy kis zsámolya, amire feláll a mosdó elé. odakészítem a fogkefét,kupakot mert csak abból hajlandó, meg a fogkefét és kicsit szertartásosan mossuk. pl: a fogkrémen krokodil van na, vajon krokodil ad ma fogkrémet? már örül előre, hogy biztos ad. eleinte csak rágta a fogkefét, de most 2 hónapja mossuk már figyeli az én mozdulataimat és próbálgatja. persze a vizet eleinte lenyelte és kész, de most már tartogatja és utána nagyon messzire kiköpi. sajnos néha ivás közben ugyanezt megteszi. nagyon sok türelmet igényel, mint minden.
2012. nov. 25. 11:09
4/11 anonim válasza:
ja, igen utolsó vagyok az enyém az elektromosat biztos nem fogadná el, a rezgés miatt, de nem is tudom ajánlják e, ilyen korban.
2012. nov. 25. 11:10
5/11 anonim válasza:
Mi is együtt mosunk fogat, bár a kislányom csak rágcsálja a fogkefét, de a végén gyorsan megmosom neki.
2012. nov. 25. 11:10
6/11 anonim válasza:
Én hagyom, hogy ő "mosson fogat", és utána én is segítek neki. Nem mindig engedi, de azért próbálkozom. Erőszakosan nem szabad, mert abból csak még nagyobb ellenállás lesz. Kérem, hogy vicsorogjon, mint egy kutyus, és tátsa ki a száját, mint a krokodil. Ezek szoktak bejönni. De nem könnyű... :)
Én most a 4,5 éves lányomnak vettem elektromos fogkefét karácsonyra. Szerintem neki már jó lesz.
2012. nov. 25. 11:15
7/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta tesóm, hogy alga nő a fogamra :)
2012. nov. 25. 11:18
8/11 anonim válasza:
2 éves a kisfiam. Pici kora óta mindennap a kádban megpróbálkozunk a fogmosással, de sosem engedi, előltetni meg nem akarom. Idáig csak játszott a fogkefével. A fogkrémet csak lenyalogatja és utána játszik vele. Most újfajta fogkrémet vettem, és ezzel végre megengedi, hogy suróljam is a fogát, sőt sokszor ő kéri.
2012. nov. 25. 13:28
9/11 anonim válasza:
21 hónapos fiam mostanában makacsolta meg magát ez ügyben :(
Ő is csak rágcsálja + próbálkozik - de az nem túl hatékony... Napközben textil pelust bevizezek + fogkrémet teszek rá, és azzal dörzsölöm át a fogait - ezt a verziót még hagyja.
2012. nov. 25. 13:56
10/11 anonim válasza:
Elmondtam neki, hogy ha nem mossuk meg a fogát, akkor a benne maradt kajamaradékra elkezdenek jönni a fognyűvőmanók és elkezdik kifúrni a fogát, ami nagyon fáj. Kirázta a hideg, hogy valami manók vannak a szájában, így ebben az időben túlságosan is szeretett fogat mosni, minden evés/ivás után szaladt volna megmosni a fogát.
Már 3,5 éves, de még mindig a manókat emlegetem neki. Bár nem nagyon kell már mondanom. Szépen magától indul fogat mosni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!