Vennél ilyet folyamatos náthában, fülgyulladásban szenvedő gyermekednek?
Én megvenném,sőt, köszi, meg is veszem, mert én varrogattam a fiamnak zsákot, inkább fizetek érte!
Egyébként, ha állandóan náthás, a fül-orr-gégész nem javasolt valamilyen orrspray-t? Kortikoszteroidosat? Az én fiamnak stagnált a halláscsökkenése, szinte tünetmentes a rhinitisze mióta használjuk, így ki tudjuk várni a műtétig a kedvező időt.
milyen az a Kortikoszteroidos orrspré??
Mi nasopaxot használunk jó rég óta!
Sima sót tettem eddig zokniba és azzal melegítjük az arcát fülét!Gondoltam ez csak praktikussabb!
Nasonex volt nekünk is , most váltott a doktornő. Nem jut eszembe hirtelen a neve, valami M betűs.
Az én fiamnak sincs orrmandulája már 1,5 éve, nem hallott már rendesen, akkora volt neki. Mióta kivették, azóta viszont többször volt fülgyulladása, azelőtt sose fájt a füle. :(
Neki is be fogják a tubust tenni, amikor kiveszik a garatmanduláját, jelenleg mindkét fülére középsúlyosan nem hall.
igen,sajnos nem hall a fiam!Az egyik fülére 40 a másikra 50%-ban hall!
Amikor tavaly műtötték orrmandulával akkor még nem volt hallásprobléma így a tubus fel sem merült!
Egyébként az is lehet 1 év alatt visszanőtt az orrmandulája,ezt csak műtét alatt tudják altatásban megállapítani 100%-ban ezt mondta a fülorrgéégész dr nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!