Jogos az alsó szomszéd kérése, hogy este 8 után ne játszon a gyerek gurulóssal (bébitaxi)? és reggel 8-ig legyen csend?
csak mert szerintem ezek jóval belül vannak a törvény által engedett kereteken..
pl este 10 után van csendháborítás..
más hogy gondolja?
fiatal pár amúgy
Ahogy én se szeretem, ha a felettünk lakó minden délután órákig töri a diót...vagy ilyesmit...így én is rászólok a gyerekre, hogy csendesebben játsszon...még napközben is, mert zavarhatja a szomszédokat.
Mért baj az, ha kialakul egy önkontroll benne????
Például én se mosok reggel 8 előtt hétvégén.... még ha hamarabb is szeretnék....
bár remélem ez már nem túl korai :O
nem jó érzés tekintettel lenni a másikra?
Bár lehet, hogy csak én gondolkodom így.....
Ezek szerint az sem lenne gáz, ha az alattad lévő verné a plafont, mert...
Neked teljesen elmentek otthonról, kérdező?!
Igen, jogos, hogy éjszaka nyugalmat szeretne az ember. Fura már a kérdés is. Nálam ez evidens. Este nem zajonunk mi se meg a gyerek se.
Volt itt már olyan anyuka, aki meg elvárta, hogy a szomszédban zajló felújítási munkálatokat szüneteltessék a délutáni alvás idejáre. Ott meg szundíthattak volna egyet a vállalkozók is, a jó kis órabérért cserébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!