Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogos az alsó szomszéd kérése,...

Jogos az alsó szomszéd kérése, hogy este 8 után ne játszon a gyerek gurulóssal (bébitaxi)? és reggel 8-ig legyen csend?

Figyelt kérdés

csak mert szerintem ezek jóval belül vannak a törvény által engedett kereteken..

pl este 10 után van csendháborítás..

más hogy gondolja?

fiatal pár amúgy

2015. dec. 18. 20:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk a felső szomszédéknak két óvodás korú gyerekük van és anyuka lusta kivinni a játszóra, egész nap bent rohangálnak. Nagyon idegeítő tud lenni. Szóltam már 2-szer is, de anyuka közölte, hogy nem tud vele mit csinálni. Érdekes, de már tojok rá, kb 2-3 hét és költözünk, de nem kívánok senkinek majdnem 2 teljes évet, hogy azt hallgassa, ahogy a feje felett egész nap rohangál két gyerek.
2015. dec. 19. 00:17
 32/47 anonim ***** válasza:
90%

Este 8 utan mar csendesen jatszon, ez alap, es tanulja ezt meg. Nalunk este 6 utan nincs hangos jatszas (2 eves es 6 honapos van ). Ertem ezalatt a bebitaxit, a bebi jaras segitot ugralas, stb.

Lehet nyugodtan olvasni, kirakozni, meset nezni, epitokockazni.

2015. dec. 19. 01:36
 33/47 anonim ***** válasza:
92%
A panel ilyen, ott együtt kell élni másokkal. költözz tanyára, ha nem tudsz alkalmazkodni.
2015. dec. 19. 04:50
 34/47 anonim ***** válasza:
93%

Családi házban lakunk,de nem igazán engedtem a gyereknek,hogy játékkal játszon,ami felpörgeti. Nyilván tudom,hogy nem lehet mindig 8-kor letenni aludni,de akkor kirakózzon,tologassa a kis autókat stb.

A társasháznak meg ez az "átka". Annyit tudsz tenni,hogy arra valóban jobban figyelsz,korán reggel és este szebben játszon. Viszont ha napközben szólnak,mert kiöntötte a kockákat,akkor meg kell mondani,hogy azért levegőt hagy vegyen már a gyerek.

2015. dec. 19. 06:23
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Panel albérletben laktunk, gyerektelenul. Fölöttünk a kicsinek olyan tömör labdája volt, hogy rendes koppant, minden este 9-11 kozott labda kidob a kis ágyból es hallgathattuk, hogy tik tik.... Nagyon zavaró volt mi nem szóltunk, at költöztünk a masik szobankba de részben ezert is volt alom a csaladi haz.

Mondjuk itt sem bebitaxizott a lanyom hiába csaladi haz...

Szerintem az h este mesét nez, kockazik vagy főz az rendben van de ne hagyd hogy kismotorozzon este. (Viszont ha a szomszéd mindenért szól akkor meg tudni kell helyen kezelni a dolgokat)

2015. dec. 19. 07:05
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos a kérés. Mondom ezt úgy, hogy társasházban lakunk, 3,5 éves gyerekkel. Egyrészt este 8-kor már minimum fürdésnek kellene lennie, de ha ez mégsem megy, akkor halk játéknak. A bébitaxi este nyolckor egyszerűen bunkóság. vannak olyan zajok egy gyereknél, amik nem szabályozhatók, de ez nem ilyen.
2015. dec. 19. 07:15
 37/47 anonim ***** válasza:
12%

persze,és a kérdező éljen állandó görccsel a gyomrában,hogy a szomszédnak épp megfelel-e a napirendje,meg állandóan a gyerekei vérét szívja,csak hogy az boldog legyen?

Kérdező,ha nagyon kicsinál idegileg a szomszéd,akkor inkább költözz el te,nekem volt részem ilyenben,és csak akkor nyugodtam meg amikor elköltöztem.

2015. dec. 19. 07:50
 38/47 anonim ***** válasza:
95%
Igen szomszéd jogosan kéri hogy ne csináljátok,bébitaxi amugy sem lakásba valo ,hanem utcára valo,este 8 kor meg fürdés vacsi kell legyen .és nem hangoskodni ,mondom ugy hogy 3 gyerekem van panelban lakom ,laktam mindig .nálunk tilos kinti játékal bent játszani.roller bicikli,labda ,frizbi,mint kintre valo ,ezt nagyon korán legkisebbnek is megtanitotam .igy nálunk csak benti játékal játszunk .és este csendes játszunk kirako,társas stb .
2015. dec. 19. 07:54
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk bebitaxival napközbeni se jatszon a lakásban. ...
2015. dec. 19. 08:09
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Jogos a kérésük, kora reggel és mondjuk este 8 után tényleg nem illik már zajongani. Napközben más, nem tudsz mit csinálni, de ha azt kérik hogy reggel-este had pihenjenek akkor illik úgy viselkedni hogy másokat ne zavarjatok. Nekem 2 gyerekem van, tudom mit tudnak művelni egész nap a lakásban de pl bent nincs bébitaxi, bicikli és társai, az udvarra való, ti is használjátok ott, 8kor meg alszanak már. Reggel csendben kell lennie a 2.5 évesemnek hogy az 1 éves húga még aludhasson, ez 8ig van, tehát mi is csendben vagyunk 8ig. Le lehet kötni egy gyereket úgy is hogy csend legyen.

Te örülnél ha fölötted állandóan zajonganának és mondjuk ez miatt nem tudna aludni a gyereked? Gondolom nem...

2015. dec. 19. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!