A lányom cumizik még,4 éves. A szomszéd bácsi azt mondta, hogy a madarai (madarai vannak) el fogják vinni a cumiját, azóta retteg tőle (mármint a szomszédtól). Még köszönni sem hajlandó neki. Ha meglátja sikít vagy elbújik. Mit csinálnátok?
A cumiról persze mi is szeretnénk már leszoktatni, igyekszünk, de most nem ez a kérdés.
Mit csináljak, hogy ne rettegjen a szomszédtól? Rendes bácsi amúgy...
Jaj, ezek az öregek beszélnek össze-vissza,csak sajna nem gondolják végig.
Nálunk a szomszéd vénasszony a kistesóját akarta ellopni,hát azt a bőgést nem kívánom senkinek.
Én megmondtam a vénasszonynak,hogy ezzel ne viccelődjön!
Az,hogy cumizik,legyen aa ti gondotok,a szomszédot ne zavarja!
Lányomnak is volt egy "cumimumusa", egy fiatal srac, aki mindig el akarta venni a cumijat. Egyre jobban megutalta öt, pedig jofej fiú és előtte nagy volt a barátság köztük. Volt hogy sírógorcsot kapott, mert a cumi épp a szájába volt, amikor a fiú belépett hozzánk és hirtelen nem tudta eldugni és félt tőle mi lesz ha észreveszi. Sehogy nem tudtuk vele elhitetni, hogy nem veszi el a cumit. Végül az lett, hogy a fiú vett neki ajándékba egy cumit, aminek a lányom nagyon őrült. Így nagy nehezen megbékélt a fiúval is, nem haragudott rá többe. Jópár éve volt, így most mar jót nevetnek az egészen.
Szerintem mondd meg a bácsinak hogy vegyen neki egy cumit, vagy adj neki eggyet, hogy adja oda a lányodnak.
Legközelebb, ha találkozunk, elmondanám a kedves bácsinak, hogy a kislány azért fél tőle, mert ezt és ezt mondta. Valószínűleg segíteni akart amúgy, a maga módján...
A kislánynak azt mondtam volna már ott, akkor, hogy Jóska bácsi csak viccel, nem kell ám komolyan venni, el se bírják a kismadarak a cumit meg nem is kell nekik: láttál te már madarat cumival? Na ugye, én se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!