Csak szerintem gusztustalan, hogy egyes felnőttek mindenhova odapisiltetik a gyereküket?
Én egyszer a házam előtt láttam az új szomszédot a lányával. Épp beszélgetett egy másik kislányos anyukával, mire felkapta a gyerekét és odapisiltette. Ja és még ott állt szegény kislány percekig egy szál semmiben. Pedig itt laktak pillanatokra. De a beszélgetés fontosabb volt.
A másik kedvencem az az volt, mikor már bőven szobatiszta korú, 7-8 éves, egyedül játszó kislány elvonult egy fa mögé pisilni a játszótéren a Városligetben. Csak az nem látta, aki nem akarta. Ott azért van nyilvános WC és az ismerőseim közül mind oda is mentek.
Én egyszer a piacon árultam, amikor egy nő odahozta a kerítés tövébe a gyerekét. Én rászóltam, hogy már bocsánat, de én itt vagyok egész nap, itt állok, itt eszem, ne csináljon már nyilvános wc-t ide. Ott van a sor végén a wc. (Persze fizetős, 100 ft). Erre még neki állt feljebb, hogy én mit képzelek magamról, látszik, hogy nincs gyerekem, de egy gyereket nem lehet nyilvános wc-be pisiltetni. Azóta van gyerekem, és nem értem azóta sem, hogy mégis miért nem. Jó, nyilván az ember fél a fertőzésektől, de a szükség nagy úr. Az én lányom meg a bokorban képtelen pisilni 7 évesen.
A másik meg az volt, amikor a helyi cukrászda melletti asztaloknál ettük a sütiket, amikor mellettünk egy kisfiú bejelentette, hogy anyu, pisilni kell. Mire az anyja, hát nyugodtam oda a kerítés tövébe. MI meg ott ettünk. A felszolgáló meglátta, hát ő is kiosztotta őket rendesen. Nem mellesleg itt is volt bent wc.
Végre van 1-2 ember aki megérti a problémám. Igen, nekem is ez a bajom, hogy az esetek több, mint felénél ott lenne a WC, vagy legeslegrosszabb esetben egy füves terület, de nem, kényelmesebb ott, ahol éppen áll, kit izgat, hogy más akár bele is léphet? Vagy hogy műemlék?
És nem nem ez a legnagyobb problémám az életben, csak éppen ez bosszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!