Csak szerintem gusztustalan, hogy egyes felnőttek mindenhova odapisiltetik a gyereküket?
Kedves 6-os a kutya nem zavar, csak gondoltam, ha már emberek vagyunk, van egy minimum... A felnőttekre pedig én is ki vagyok akadva, nekik kéne példát mutatni.
Csak zárójelben: az első esetnél olyan úton csinálta az anyuka, ami mentén négyzet alakú füves területek voltak sorban egymás után (fasor) és két ilyen füves terület közé, a betonútra ment. Szóval konkrétan egy lépés lett volna. Aztán más kertjébe? Akkor már tényleg inkább a betonút. Én olyan esetekről beszélek, amikor 1000 más megoldás lenne de mégis kényelmesebb a betonra meg emlékművekre... Én ezekre vagyok kiakadva. Meg arra, hogy a kakit senki nem szedi fel maga után.
Azt pedig nem értem, egyesek miért nyomogatnak itt piros kezeket... Én mindenkinek zöldet adtam, mert elmondta a véleményét őszintén.
Akinek van gyereke az tudja, hogy bizony adódhat olyan helyzet amikor a betonútra kell pisiltetni a kicsit, vagy oszlop mellé, vagy kerítés mellé. Egy nagy vásáron voltunk amikor a fiam közölte hogy kell kakilnia, szuper, wc-be akkor még nem volt hajlandó így elkellett vinnem az épületek mögé a parkoló autók közé, ott állt jó pár ember is, beszélgettek, hát istenem, ott gugoltattam le a fiamat. Mindenki gondoljon amit akar, nekem akkor az volt a fontos hogy a fiamnak megfelelő helyet találjam meg, persze, kellemetlen szituk ezek de szülők vagyunk, kötelességünk ez is. (persze a kakit nem hagytam ott)
Kár ilyeneken felháborodni, ha azoknak a szülőknek lett volna más lehetőségük biztos nem oda viszik a gyereket pisiltatni.
"Kedves 6-os a kutya nem zavar,"
Engem pedig az jobban zavar. Egy kutyát nem kötelező utcára vinni, vagy előbb neveld meg. Egy gyereket viszont nem tarthatsz négy fal között.
Nem kötelező utcára vinni???!!!
Hát gratulálok. Egy gyereket is nyugodtan lehet a négy fal között tartani. Kb. ugyanazt a hatást éri el, mintha a kutya lenne bezárva. Mivelhogy egy kutya értelmi és érzelmi intelligenciája egy 3-4 éves gyerekével egyenlő (ez tudományosan bebizonyított tény). A kutyának szüksége van a sétára, mert 1. mozgásra is szüksége van, főleg a vándorlási ösztöne miatt, különben ideges és depressziós lesz, 2. hogy szocializálódon. Szüksége van más kutyák társaságára, így élhet egészséges életet. A gyereknek, tudtommal nincs is még csak vándorlási ösztöne se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!