Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak szerintem gusztustalan,...

Csak szerintem gusztustalan, hogy egyes felnőttek mindenhova odapisiltetik a gyereküket?

Figyelt kérdés
Igen, értem én, hogy egy gyerek még nem tudja visszatartani és adódhat olyan helyzet mikor nincs más választás... de egyes felnőttek egészen érdekes helyekre képesek pisiltetni a gyerekeiket, és megvallom őszintén én ilyenkor alig látok a pipától. Múltkor például azt látom, mikor megyek hazafelé, hogy egy kislányt a betonúton, épphogy arrébb az út közepétől tart az anyja. Megint máskor azt, hogy szobor mellett... A kedvencem pedig még mindig az, mikor egy kisfiút VALAKI MÁS KERTJÉBE, a kerítésen keresztül pisiltetett az anyja. Mit gondolnak ezek a felnőttek? Egyáltalán ilyesmi hogy fordul meg a fejükben? Mert nyilván nem a gyerek a hibás.

2015. dec. 13. 23:22
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Más kertjébe? Hát én eléggé ki lennék akadva, ha az enyémbe mennék, már elnézést.

20 éves vagyok, nyilván nincsen gyerekem. És kutyám sem.

2015. dec. 15. 19:25
 22/37 A kérdező kommentje:
*mennének
2015. dec. 15. 20:42
 23/37 anonim ***** válasza:
Miért nyilván? 20 évesen akár lehetne is.
2015. dec. 15. 20:50
 24/37 A kérdező kommentje:
Lehetne, de szerintem még korai. Élnem kell még egy kicsit :)
2015. dec. 15. 22:42
 25/37 anonim ***** válasza:
45%
10:51 téged honnan szalajtottak? Egy állatnak nem lehet megmondani, hogy hova pisiljen, de pl az én kertembe egy kutya sem pisil pl... Ilyen alapon akkor mi is odahugyozhatunk a kertedbe, ahol aztán mondjuk a gyereked játszik? Ja nem, mert a gyermek pisije az más, az szent. xD Ugye ezt nem gondoltad komolyan, hogy ez oké?? Kiváncsi vagyok mit szólnál, ha egy ilyen húzásnál hirtelen megjelenne egy házőrző és jól beleharapna a gyerek csupasz s*ggébe... Gondolom még neked állna feljebb.
2015. dec. 16. 01:11
 26/37 anonim ***** válasza:
45%
Ahogy mások is írták, kényszermegoldás. Nyilván ízléstelen más kertjébe végeztetni, de ez azért csak egy kirívó eset. Ha kell a gyereknek, és nincs pont ott wc, sajnos nincs mit tenni. Lehet választani, vagy minden pisis lesz, vagy csak a föld. Nem tragédia azért, majd ha lesz gyereked megérted.
2015. dec. 16. 10:28
 27/37 anonim ***** válasza:
És az miért az én gondom, ha minden pisis lesz? Engem a kertem érdekel. Ja hogy ez mekkora bunkóság? És az nem, hogy a kedves szülőt meg csak saját maga és a gyereke érdekli és senki másra nincs tekintettel? Nem hinném, hogy akinek van képe más kertjébe hugyoztatni a gyerekét, annak olyan nagy tragédia lenne simán csak az utcára... Mondom, remélem az ilyeneket jól megtámadja valami házőrző legközelebb. Megérdemlik.
2015. dec. 16. 12:33
 28/37 anonim ***** válasza:
45%
Azt a más kertjébe dolgot nem értem akkor tuti van más lehetőség,de az asztfalt...Hát az nem tragédia.Kedves kérdező,én a helyedben nem mernék ilyen kérdést feltenni.Ugyanis ha kutyád sincs meg gyereked se akkor nem tudhatod...nem tudhatod milyen amikor derül égből jön hogy anya pisilni kell és a kisebbik gyerek meg mondjuk ordít a babakocsiban és mondjuk egyik türelmelen mert pisilni kell másik meg mert ki akar szállni.na ez az amikor azt fogod keresni mi az azonnali megoldás hogy a gyereksírás miatt ne nézzenek rosszallóan rád.Szerintem az a felháborító hogy nincs egy hely ahova beviheted a gyereket pisilni sőt néha pelenkázni sem és mondjuk a parkban a padon vagy kénytelen.Majd megtudod remélem...
2015. dec. 16. 13:49
 29/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs gyereke, de mindenki volt gyerek. Egy kisgyerek kb óvodás korára lesz szobatiszta, és akkora már vissza is tus emlékezni nagyjából. Én pl nem emlékszem rá, hogy anyám valaha is az út közepére, kertbe vagy szobor mellé pisiltetett volna. Nekem égett volna le a képemről a bőr, már akkor is bőven meg volt rá az igényem, hogy ne végezzem a dolgom vadidegenek előtt az út közepén. Igen, az néha előfordult, hogy a susnyásba kellett menni, gondolom az manapság már derogál a szülőnek, nehogy hozzájuk érjen egy fűszál vagy mi.
2015. dec. 16. 14:30
 30/37 anonim ***** válasza:
45%

Aszta vannak itt azért entellektüellek :) Nem értem, hogy lehet igazából belepisilni valakinek a kertjébe. Kislány esetén abszolút lehetetlen. Kisfiú is nem tudom, meddig tud ellőni. De összességében kizártnak tartom, hogy ez egy létező probléma lenne. Egyszer-egyszer előfordult, megesett már, ezt aláírom, a jelentősége meg a nulla és a zéró között lehet valahol. De rugózhattok rajta full idegből, végül is, ha gondoljátok!!

Az meg, hogy egy húszéves lány, aki kábé még sose látott gyereket közelről, elítél valakit, aki valahhol, valamilyen indokkal megpisiltette a gyerekét... hát gondolom azt is elítéli, aki NEM pisilteti meg és ezért a gyereke összepisili magát. Úgyhogy ez az a kategória, hogy legalább annyira számít, ki mondja, mint az, hogy mit mond.

2015. dec. 16. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!