Egy igencsak gusztustalan kérdés?
Most ezért biztos sokan lepontoznak, de nem fog zavarni.
Ez nekem is iszonyatos gyenge pontom... és nem vagyok egy verekedős szülő, de ez volna az egyik olyan dolog, amiért bizony odacsapnék.
Amúgy meg a gondozónénik is elmehetnek a zivatarosba, hogy lerendezik annyival, hogy minden gyerek eszi a fikát. Azt gondolom, hogy az illemre nevelést már egész kicsi korban el kellene kezdeni.
Van ennél undorítóbb is.
Egyszer a kislányomat az etetőszékben hagytam amíg kiszaladtam a konyhába. Nyár volt, csak egy pelus volt rajta. Amíg kivittem a tányérját bekakilt, levette a pelusát és a tartalmát szétkente az etetőszék tálcáján és átnyúlva az ebédlőasztalon. Amikor megláttam, meg akartam halni. Mindent lefertőtlenítettem, majd zaklatottan leültem a gép elé és egy fórumra beírtam. Erre jöttek a válaszok, hogy mi bajom van, az semmi, az ő gyerekük még meg is kóstolta..
Kedves 6. válaszoló!
Mit kívánsz mondani???4. vagyok!Min nem lepődsz meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!