Elnézést a gusztustalan kérdésért, de valaki segítene?
Először is bocsánat, hogy ilyen kérdést írok ki, senkinek sem akarok kellemetlen érzést e miatt.
Arról lenne szó, hogy pár napja székrekedés miatt a végbélnyílásom sebes lett. Így miután elvégeztem a dolgom, megyek zuhanyozni, hogy alaposan megmossam magam. Nem is ez a baj, hanem a következő.
Mindig utoljára hagyom a fenékmosást, utána pedig alaposan kezet szoktam mosni. Sajnos most viszont miután végeztem a zuhannyal, nem mostam meg külön a kezem és utána mentem szendvicset enni. Attól tartok valamilyen szennyeződés, ürülék így bekerült a szervezetembe. Terhesség alatt pedig nem szeretném, ha baj lenne....Tudom, hogy elég gusztustalannak hangzik most ez az egész és az jön le, milyen gusztustalan vagyok...pedig mindig oda szoktam ezekre a dolgokra figyelni, főleg mióta terhes vagyok, még jobban törődök azzal, hogy alaposan kezet mossak. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ebből lehet baj akár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!