Mikulás téma bevezetése?
Másfél éves, bölcsődés a lányunk.
Tavaly még se a Télapónak, se a karácsonynak nem kerítettünk nagy feneket, túl pici volt hozzá.
A jövő héten viszont a bölcsődében is jön a Mikulás, meg hétvégén itthon is. Hogyan lehet ennyi idősnek felvezetni, hogy egyáltalán ki a Télapó, miért jön többször, stb?
Az itthoninál arra gondoltam, hogy "együtt" kipucoljuk a csizmáját (simít rajta kettőt egy papírral...) és kitesszük estére az ablakba, reggelre pedig valamit hagy benne a Mikulás.
Viszont az ajándék fogalmát még nem igazán érti, ahogy látom. Eddig, ha ajándékként adtunk valamit, inkább értetlenkedést láttam rajta. Abban sem vagyok biztos, hogy egyrészt megérti-e, hogy mi az, hogy ajándék, illetve ha este készülődünk, reggel fog-e még emlékezni az előzményekre és várni fogja-e. Vagy ennyi idősen még nagyon a "most azonnalban" élnek?
Szia!
Az én kisfiam hasonló korú, 20 hónapos. Nem bölcsis, de a férjem munkahelyén fog jönni a Mikulás, ott lesz több gyerek is.
Emlékeznek már dolgokra, azt nem tudom mennyi ideig.
Ha neked nem "teher", lehet otthon is Mikulás.
Igen, az ajándékot még nem értik, hogy mi az.
Mi így nem biztos, hogy Mikulásozunk itthon, cukros dolgokat nem igazán kap még amúgy se.
Előző vagyok.
Szerintem 1 év múlva már fognak érteni valamit belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!