Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótéren pisiltetés téma?

Játszótéren pisiltetés téma?

Figyelt kérdés
Van egy játszó ahova járunk, nagyon szeretem. Van egy anyuka aki rendszeresen a körbekerített játszótér sarkába viszi pisiltetni a gyerekét. Engem ez nagyon felháborít, mert arra is szokott a gyerekem kalézolni. Aki normálisabb az kiviszi a játszótér mellé, ez nem zavar, hisz gyermek, nyilván ha kell, akkor kell. Csak én fújom fel ezt az egészet? Vagy jogos a felháborodásom?!
2013. júl. 1. 20:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
A te gyereked mennyi idős ? Szobatiszta màr?
2013. júl. 1. 21:01
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Én is kiviszem a kerítés mögé, mert a gyerekek mindenhol megfordulnak. Szerintem is az lenne a normális ha kivinné, gondolom nem olyan nagy az a játszó, hogy ne érjen ki vele az anyuka. Mert 1x-1x előfordulhat, de rendszeresen??
2013. júl. 1. 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:
47%
Én mindig kiviszem a játszó mellé, pedig nem könnyű, mikor 3 gyerekkel vagyok a játszótéren. Szerintem bunkóság a bekerített játszótér kerítésén belül pisiltetni a gyereket. Sajnos bunkó szülők mindenhol vannak!
2013. júl. 1. 21:40
 4/19 A kérdező kommentje:
"Kedves" első! Nem, nem szobatiszta a gyermekem. Nem értem mi köze van ennek a szobatisztasághoz?! Azt nem értem, hogy egyesekben nincs annyi, hogy kivigye kerítésen kívülre a gyerekét.
2013. júl. 1. 22:26
 5/19 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy egyszer-egyszer sem!!!! Szerintem!
2013. júl. 1. 22:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az en gyerekem a szobatisztasaggal kezdetén volt, mindig vittem magammal papír bilit. Elvonult ink egy félreeső helyre, ott elintézte a dolgot, be raktam a cuccot egy szatyorba es ment a kukába.
2013. júl. 2. 06:15
 7/19 anonim ***** válasza:
82%

A "kedves első" vagyok.

Szinte gondoltam, hogy még fogalmad sincs arról, milyen a szobatisztaságra nevelés. Mi most járunk ebben a cipőben. És hidd el, van az a szituáció, amikor nem sikerül teljesen elvonulni, sajnos előfordult már, hogy a homokozóba pisilt oda, mérhetetlenül szégyelltem magam, azt sem tudtam, hogyan ássam ki azt a részt, és vigyem el. Azért történt ez, mert egyszerűen nem szólt a gyerek. Néha nem szól időben, néha meg éppen előtte szól, és örülök, ha 3 métert tudunk szaladni, lehúzni és lepisilni a fát. Hidd el, én sem így terveztem, de sajnos nekem nincs zseni gyerekem, aki másfél évesen gond nélkül lesz szobatiszta.

Egy kis megértés kell, semmi egyéb. Ez van.

2013. júl. 2. 08:29
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
2.vagyok. Bár a kisfiammal soha nem történt meg, mert időben kitudtam vinni, de ez szerencse. Hidd el van olyan helyzet amikor örülsz ha a bokorig elszaladtok a játszón belül, én ezért nem ítélnék el anyukákat. Szerintem ez nem főbenjáró bűn. Ha ezért pontoztál le, akkor majd beszéljünk róla akkor amikor a Tiédet tanítod szobatisztaságra. :)
2013. júl. 2. 13:14
 9/19 A kérdező kommentje:

1. Mint írtam is: rendszeresen.

2. Nem hinném, hogy több időbe telne vele kimenni a kapun, mint elvonulni a játszótér sarkába.

Ez nem szobatisztaság kérdése.

Ennyi.

2013. júl. 2. 14:21
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

Iker fiaim vannak és most küzdünk a szobatisztasággal. Mi örülünk, ha a játszótér egyik sarkába el tudunk jutni arra a sokszor pár csepp pisire. Főleg így a pelenkanélküli korszakunk elején. 10 percenként egy pár cseppet kipréselnek magukból, mert nem akarnak bepisilni. Szerintem a pár csepp pisitől senkinek nem lesz semmi bántódása, mivel ha arra szabadul egy kutya, szerintem a kutyából több kijön mint az összes gyerekemből.

...és amikor döglött patkányt szedtem ki a homokozóból, mert a kóbor macskák vagy valaki más, ( de azt nem is feltételezném) odavitte. Szerintem ezek mind rosszabbak mint pár csepp pisi.

2013. júl. 2. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!