Játszótéren pisiltetés téma?
A "kedves első" vagyok.
Szinte gondoltam, hogy még fogalmad sincs arról, milyen a szobatisztaságra nevelés. Mi most járunk ebben a cipőben. És hidd el, van az a szituáció, amikor nem sikerül teljesen elvonulni, sajnos előfordult már, hogy a homokozóba pisilt oda, mérhetetlenül szégyelltem magam, azt sem tudtam, hogyan ássam ki azt a részt, és vigyem el. Azért történt ez, mert egyszerűen nem szólt a gyerek. Néha nem szól időben, néha meg éppen előtte szól, és örülök, ha 3 métert tudunk szaladni, lehúzni és lepisilni a fát. Hidd el, én sem így terveztem, de sajnos nekem nincs zseni gyerekem, aki másfél évesen gond nélkül lesz szobatiszta.
Egy kis megértés kell, semmi egyéb. Ez van.
1. Mint írtam is: rendszeresen.
2. Nem hinném, hogy több időbe telne vele kimenni a kapun, mint elvonulni a játszótér sarkába.
Ez nem szobatisztaság kérdése.
Ennyi.
Iker fiaim vannak és most küzdünk a szobatisztasággal. Mi örülünk, ha a játszótér egyik sarkába el tudunk jutni arra a sokszor pár csepp pisire. Főleg így a pelenkanélküli korszakunk elején. 10 percenként egy pár cseppet kipréselnek magukból, mert nem akarnak bepisilni. Szerintem a pár csepp pisitől senkinek nem lesz semmi bántódása, mivel ha arra szabadul egy kutya, szerintem a kutyából több kijön mint az összes gyerekemből.
...és amikor döglött patkányt szedtem ki a homokozóból, mert a kóbor macskák vagy valaki más, ( de azt nem is feltételezném) odavitte. Szerintem ezek mind rosszabbak mint pár csepp pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!