Voltunk anyósnal, aki rá ütött a 2,5 éves kislányom kezére, mert kikapcsolta a tévét. Mondtam neki, hogy még egyszer meg ne próbálja megutni a kislányom. Erre ő neki állt cukkolni, hogy mert akkor mi lesz, ha meguti?! Mondtam neki, hogy majd meglatja. Majd ezek után ordított teli torokból, hogy mit képzelek én... Eközben a kislányom nagyon sírt, befogta a fülét és közben mondta anyósnak, hogy mama hagyd abba a veszekedést. Ekkor a férjem szólt az anyjának, hogy fejezze be, mert a kicsi megijedt és sír. Erre az volt a válasz, hogy nem fejezem be. Majd anyós azt kiabálta nekem, hogy :kár volt megszülnöd a kislányod! Erre nagyon kiborultam. Pakoltam és indultunk haza. Mondtam a férjemnek, hogy többé a kicsit nem viheti az anyjához ezek után. Férjem szerint túl reagáltam.
Nem reagáltad túl, de kiderült, hogy férjed egy papucs, semmi több.
2015. nov. 15. 19:34
2/19 anonim válasza:
Jesszusom, egyaltalan nem reagaltad tul.
Mit képzel magáról ez a szipirtyo
2015. nov. 15. 19:41
3/19 anonim válasza:
Az alaphelyzetet te reagáltad túl, semmi gond azzal, ha racsap a gyerek kezére, ha olyat csinál. Gondolom nem előre a kezét vagy hasonló, csak meglegyintette. Plusz a vitás kérdést mindig a gyerek jelenléte nélkül kell tisztázni.
A többit viszont anyós túlzota el, ezt a részt nem reagaltad túl.
2015. nov. 15. 19:58
4/19 anonim válasza:
Nem reagáltad túl! Jól tetted hogy eljöttetek!
Többet biztos nem mennèk oda és a kicsit se vinném!
2015. nov. 15. 20:00
5/19 anonim válasza:
én is azt mondom, hogy azt tulreagáltad, hogy rácsapott a kezére..viszont, amit mondott, hogy kár volt megszulnod..na én se vinném tobbet oda a gyerekemet.
2015. nov. 15. 20:07
6/19 anonim válasza:
Mi sem ütünk a gyerek kezére. Akkor miért kellene hagyni h más tegye?? Nem reagáltad túl. Ilyen kijelentés után kiderült h ő nem szereti az unokáját. Én sem vinném többé.
2015. nov. 15. 20:09
7/19 anonim válasza:
Nem reagáltad túl. Az elejét sem, döbbenetes, hogy ráütött a kétéves gyerek kezére! Az meg, hogy a kislány előtt olyat mond, hogy miért szülted meg!!
Én sem vinném többet oda.
2015. nov. 15. 21:17
8/19 anonim válasza:
Nem mennék vendégségbe, és hozzánk is csak akkor jöhetne, ha megtanul viselkedni a drága anyós. És tudom, hogy a férjem ebben száz százalékig támogatna. Kikérem magamnak, hogy valaki így beszéljen velem, és még a gyerekem is üsse és ijesztgesse! Ha megtanult felnőtt ember módjára kommunikálni, akkor lehet, hogy kap második esélyt.
2015. nov. 15. 21:26
9/19 anonim válasza:
Azt elolvastátok, hogy az anyós azért ütött rá a gyerek kezére, mert az kikapcsolta a TV-t? Az aztán tényleg olyan nagy bűn, ami miatt meg kell ütni egy két és fél éves gyereket - nem mintha egyáltalán létezne olyan dolog, amiért meg kellene.
Én nem vinném többet a tájékára sem, és nem a kézre csapás miatt, hanem azért, mert azt mondta, hogy kár volt megszülni. Ha szerinte kár volt megszülni, akkor biztos nem akarja látni sem - elvégre ha nem született volna meg, akkor sem látná. A férjedben is tudatosítani kell, hogy ez nagyon durva volt, és hogy ilyet normális ember még indulatból sem mond.
2015. nov. 15. 21:30
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Számomra elfogadhatatlan, hogy megutotte a kislányom! Nem hiszem, hogy olyan nagy bűn mert kikapcsolta a tévét. Az is szörnyen fáj, hogy a férjem nem áll mellém.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!