Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Otthon mernétek hagyni 15...

Otthon mernétek hagyni 15 percre egy 15 hónapost, mialatt alszik?

Figyelt kérdés

Hajnal 2 körül kellene kimennem a férjemért egy 6 km-re lévő ponthoz. Olyan lehetőségek vannak, hogy

1, kijön a mama, itt marad amíg hazahozom a férjem, utána a mamát haza kell vinni. 70 éves, gerincsérves, jelenleg alig tud járni. Őt az éjszaka közepén nem szívesen mozgatnám, ráadásul másik városban lakik.

2, amikor csörög férjem, hogy itt van, akkor az alvó kisfiunkat (valószínűleg felébresztve) berakom a kocsiba, elmegyünk együtt, hazahozzuk az apukáját. Ettől nagyon fel fog éledni, mert már 4 napja nem látta és nagyon várja, hogy hazaérjen.

3, itthon hagyom a legénykét, elrohanok a férjemért és közben végig azon aggódom, hogy nincs-e valami baja itthon a csöppségnek.

Hogy oldanátok meg?

2015. nov. 9. 13:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
65%
Szólnék egy barátnak, falubelinek, hogy hozza haza.
2015. nov. 9. 21:07
 32/47 anonim ***** válasza:
4%
tényleg, apuka sem szép, hogy ilyet várna el a párjától, szóljon egy haverjának.
2015. nov. 9. 21:29
 33/47 anonim ***** válasza:
82%
Édes Istenem... semmi baja nem lesz a picinek ha elmentek apukáért. Az meg hogy hagyja a házban hát belegonsolni is rossz. Mi van ha zárlatos lesz valami kiég a ház ( erre volt is példa 2 gyermek bentéget a lakásban mert felelőtlen szülök magukra hagyták őket) akkor hogy számol el???annyi minden történhet...GONDOLKOZZ mielőtt valakinek ilyen tanácsokat osztogatsz
2015. nov. 9. 22:26
 34/47 anonim ***** válasza:
41%
Nem ,vidd magadal semmi baja nem lesz töle hogy felébreszted és berakod kocsiba és együtt elmentek apukáért.
2015. nov. 10. 05:23
 35/47 anonim ***** válasza:
73%
Mi az, hogy apuka sem szép, hogy ilyet várjon el az anyukától! Hát kitől mástól várja el??? komolyan mondom, nem irígylem az ilyen férjeket, akinek a felesége ilyen k@rvára elkényelmesedett. Ez az ember a családjára keresi a pénz.Látástól vakulásig dolgozik. Próbálj meg úgy aludni, hogy megvan szabva, mikor aludhatsz, konkrétan összevissza. Ez közös munka. Ha szükség van apukának segítségre, akkor anyuka segít. Nagyon jól gondolkozik a kérdező! Jól csinálja! A gyerek nem hal bele, mert ébresztve van. Apuka meg igenis elsősorban a családjára számítson! Ne másra.
2015. nov. 10. 09:36
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
Bármilyen megoldás lehetséges, amiben nem marad magára egy 15 hónapos csecsemő, ezáltal nem követik egy a szülei a "kiskorú veszélyeztetése" néven ismert bűncselekmény (bár lehet, hogy csak szabálysértés, nemtom). Én például előbb jönnék haza gyalog akárhonnan, minthogy rávegyem a házastársamat, hogy hagyja magára a kisbabánkat.
2015. nov. 10. 11:40
 37/47 anonim ***** válasza:
21%
En írtam par válasszal elobb a barátot, falubelit. Az én ferjem nem varna el, hogy ennek evadjan a kisgyerekkel elmenjek érte. O eleg talpraesett, szolna egy barátjának. Egy 500 fős faluban élünk. Átgondoltam, legalabb 5 ember ugrana segíteni.
2015. nov. 10. 19:27
 38/47 anonim ***** válasza:
13%
Ejnek évadján.
2015. nov. 10. 19:29
 39/47 A kérdező kommentje:
Elmentünk érte, fel sem ébredt a kicsi. Amikor visszaraktam az ágyába, akkor egy 20 perc múlva nyekergett, aztán aludt is egyből. Legközelebb úgy csináljuk, hogy még nap közben elviszem az autót oda, ahol kiszáll a férjem, én hazajövök busszal, vagy ismerőssel, férjem meg éjszaka elhozza az autót.
2015. nov. 12. 08:47
 40/47 anonim ***** válasza:
81%
Na, akkor megoldottátok :) És amúgy tényleg, ez, amit írtál, a legkézenfekvőbb megoldás, nem is értem, miért nem jutott eszébe senkinek :D De ez mindig így szokott lenni, csak a legegyszerűbbre nem gondol az ember.
2015. nov. 12. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!