Otthon mernétek hagyni 15 percre egy 15 hónapost, mialatt alszik?
Hajnal 2 körül kellene kimennem a férjemért egy 6 km-re lévő ponthoz. Olyan lehetőségek vannak, hogy
1, kijön a mama, itt marad amíg hazahozom a férjem, utána a mamát haza kell vinni. 70 éves, gerincsérves, jelenleg alig tud járni. Őt az éjszaka közepén nem szívesen mozgatnám, ráadásul másik városban lakik.
2, amikor csörög férjem, hogy itt van, akkor az alvó kisfiunkat (valószínűleg felébresztve) berakom a kocsiba, elmegyünk együtt, hazahozzuk az apukáját. Ettől nagyon fel fog éledni, mert már 4 napja nem látta és nagyon várja, hogy hazaérjen.
3, itthon hagyom a legénykét, elrohanok a férjemért és közben végig azon aggódom, hogy nincs-e valami baja itthon a csöppségnek.
Hogy oldanátok meg?
20-as, nem is az a bajom, hogy Ő felébred, mert nem fog.
Hanem, amit írt egy válaszoló, hogy mi van, ha velem történik valami. Defekt, vagy elromlik az autó, vagy bármi. Amúgy a két mobilos dolgot szoktam alkalmazni, mikor ő bent alszik, én meg kint kertészkedek (ingyen hívásunk van).
Téma amúgy lezárva, elviszem magammal és kész. Valószínűleg lesz máskor is ilyen, nem csődíthetek ide mindig valakit.
Köszönöm a válaszokat és hogy sok más kérdező kérdésével ellentétben nem ugrottatok a torkomnak, hanem segítettetek együtt gondolkodni.
hhm tudtam h lepontoznak :-)))
ha azt veszem h régen simán kint hagyták a mező szélén a gyereket amíg aratott a család ...
persze az más idő tudod tudom ma már modern kor van ! teli félelemmel
de ha belegondolsz kint pl beleesel a gereblyébe és megsérülsz .. kb ugyan annyi esélyed van rá mint ha elmész arra a 15 percre ...
nem nem győzködlek, csak gondolkodj reálisan, bármikor a gyerek mellet is összeeshetsz pl egy stroke-tól vagy szívmegállás...
"nem nem győzködlek, csak gondolkodj reálisan, bármikor a gyerek mellet is összeeshetsz pl egy stroke-tól vagy szívmegállás..."
Szép kilátások:D
értem amit írsz, de kisebb az esélye annak, hogy addig történjen vele valami, amíg velem van, mint amikor nélkülem. Valószínűleg elég gyakran lesz ilyen helyzet, muszáj ehhez hozzászokni.
hmm
én is eléggé féltem az első ilyen esetnél
vagyis az első párnál :-)
de túléltük :-)
gondold végig melyik a számodra megfelelő és azt válaszd
ne az legyen a mérce amit mások írnak :-)
kényszer helyzet
nem ismered a kifejezést ?
am meg szerintem ezen az oldalon szabadon leírhatom a véleményem - nemde?
akkor nem értem miért pörögsz ?
másik dolog olvasd el mit írtam és értelmezd
ott van, h gondolja végig és válassz azt ami neki megfelel, ne azt amit itt mondanak ... (és ebben beleértem magam és téged is)
Persze, az éjszaka közepén az Isten háta mögött, több ezer kilométer vezetés után nem gondolom, hogy a hidegben, a teljes cuccával együtt gyalogolnia kéne 6 km-t.
A taxit írtam, hogy miért nem jó, de már el van döntve. Megyünk érte a kisfiunkkal és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!