Mennyi ideig hagynátok nagyszülőkkel egy 14 hónapost?
Hatalmas a szerelem köztük, pár napja vittük le hozzájuk. Napi Skype kapcsolatban vagyunk, tényleg azt látom, hogy baromi jól érzi magát.
Nekem most a pár hét múlva aktuális vizsgámra kell ezerrel készülnöm és felvetődött, hogy meddig hagyjuk a nagyszüleinél.
A nagyszülők teljes extázisban vannak, hogy unokázhatnak, nyugdíjas pedagógusok, a gyerek is láthatóan nagyon szereti őket. Skype beszélgetésnél az elején megörül nekünk, aztán utána megy a dolgára, nem látom, hogy különösebben "fájna" neki a hiányunk.
Meddig érdemes ott tartani? Ha jelét mutatja, hogy nem érzi jól magát, pár óra alatt ott tudunk lenni.
Eddig egyébként havi 2-3 alkalommal találkozott a szüleimmel, alkalmanként néhány napra. Egyhuzamban másfél napnál hosszabb időre még nem hagytuk ott.
A kötődés egyértelmű a szüleim felé, ők pedig tényleg hatalmas szeretettel, törődéssel fordulnak felé.
A kislány egyébként nagyon barátkozós, nyitott természetű, szeparációs szorongás eddig kimaradt nála.
Szerintem szüleiddel beszéld meg, hogy nekik van-e esetleg programjuk, vagy nyaralás..., illetve meddig hagyhatnád ott.
Illetve mennyi az a pár hét?
Én max 1- nagyon nagyon max 2 hétre.
Azt nem tudom, hogy meddig lehet ott hagyni, de arra számíts, hogy büntetésben leszel, mikor hazaviszitek.
Én bölcsibe adtam be, ahol nagyon jól érzi magát, mégis hetekig azzal büntetett, hogy extra apás lett, én nem voltam jó. Más kérdés, hogy én nem úgy éltem meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!