Gyerekpszihológusunk szerint egy gyerek 3 éves kor alatt traumaként éri meg ha bölcsibe kell mennie igaz ez?
Figyelt kérdés
Azért vettük fel vele a kapcsolatot mert a 20hós gyerekünket nem tudtuk beszoktatni a bölcsibe annyira sirt.Ö ezt mondta,nem is ajánlja a bölcsit,mert ez nem jó a gyereknek.De akkor miért van ekkora különség,hogy bizonyos gyerekek egyáltalán nem sirnak?(pl a barátnőm gyereke)2015. okt. 16. 08:56
11/14 anonim válasza:
Minek viszed bölcsibe ha utána pszihologust keresel neki ha otthon vagy maradjon otthon ha visza kell mened dolgozni akkor meg mennyen bölcsibe és akkor elöbb utobb beszokott volna .
Nekem 3 gyerekem van mindegyik járt bölcsibe legidösebb 2 évesen ment bölcsibe semmi gond nem volt vele könnyen beszokott,vele együtt ment 9 hónapos öccse is ő sokatt sirt ,mig beszokott de mivel vissza kellet menem dolgozni igy muszáj volt beszoknia .kislányom másfél évesen ment bölcsibe semmi gond nem volt vele beszokott szépen .most már mindegyik kinötte a bölcsit rég és semmi bajuk nem lett bölcsitöl ,még kötödési problémájuk sincs .
12/14 A kérdező kommentje:
azért kedves utolsó mert reggeltől délutánig az ajtóban állt és sirt.nem evett nem aludt.szóltak hogy nem tudnak vele mit kezdeni.te mit csináltál volna?rokon fog rá vigyázni otthon.
2015. okt. 17. 12:07
13/14 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy Neked volt problémád az elválással, és ezt a bizonytalanságot érzi a gyerek. Ők olyanok még ilyen korban, mint egy tükör. Én úgy tudom, hogy kb. 6 éves kor alatt ha probléma van a gyerekkel, a szülőt "kezelik", vagy legalábbis a szülővel is komolyan foglalkoznak.
14/14 anonim válasza:
Pontosan ahogy mondod kedves utolso válaszolo ,ha anyuka azt sugároza hogy rossz a bölcsi persze hogy hisztizik a gyerek egésznap bölcsiben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!