Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy gyerek mikor fog végleg...

Egy gyerek mikor fog végleg megjegyezni valakit akit csak havonta egyszer lát?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudtam más kategóriába írni,

A testvérem gyereke most 15 hónapos, én viszont külföldön tanulok, igy kb havonta egyszer megyek haza. Mennyi idős korába fog majd végleg emlékezni rám? Tudom hogy még nagyon kicsi, mèg pár hónapja kezdte megismerni az embereket. De ha belegondolok hogy 2-3-4éves lesz majd és nem fog megismerni engem, az olyan rossz érzés lenne. Van valakinek Erről tapasztalata? Nagyon kíváncsi lennék hogy ez hogyan működik a gyerekNél. Köszönök minden választ!

2015. okt. 12. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mivel csak ilyen idokozonkent lathatod majd az is sokat jelent ha skypoztok vele neha! Kerd meg a testveredet hogy mikor skypoztok mutasson meg teged is. A parom nagybatjanak most volt 2 eves a lany. Tavaly elott es tavaly talalkoztak, (a parom es a kislant

Y)mert evente egyszer megyunk csak haza innen a tavolbol, meg is a kislany egy par ora elteltevel mindenkivel kozvetlen volt es tudta ki-kicsoda mert beszeltunk hozza mèg skypon meg emlegetve voltunk. Kerd meg a tesod te is 😘

2015. okt. 12. 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:

ha marad ez a havi találkozás, akkor nemsokára :) a hosszútávú memória 3 éves korra alakul ki, tehát 3 éves kortól vannak emlékeink (illetve előtte csak azt rakja el az agy ami nagyon jelentős, tragikus, stb)

a középtávú memória már azért korábban kialakul, de azt nem tanultam, hogy mikor, én olyan 1,5 éves korra tenném :)

de 1 éves korban már azért a hétvégi nagyit is megismeri :)

2015. okt. 12. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!