Hogy állítsam le az anyukámat? Megbántani nem szeretném.
Húgom is háborgott mikor mondtam hogy a saját apja miért ne hozhatná haza az oviból. Egyébként húgom a keresztanyja a lányunknak.
Azon kaptam fel igazán a vizet hogy anyám már az óvónőnek is szólt hogy ki megy majd a gyerekért.
Szegény, nem irigyellek, mert mivel húgod megy arra hamarabb, gondolom mindenképp be fog menni a lányodért. Persze szólhatsz reggel az oviban, hogy apuka megy érte, másnak ne adják ki, de szerintem lesz belőle balhé, ha már ennyire rápörögtek. :(
Sértődés nélkül nem fogod tudni lebeszélni velük szerintem.
Anyukád latom hasonlit az enyémhez, azt hiszi neki szultel gyereket.
Szerintem kérd meg h helyetted ne intezzen semmit, foleg nem ugy h senkivel nem egyeztetett v nem lett megkerve.
Megsértődni meg lehet, az ellen nem tudsz mit tenni. De az a lenyeg h minden ugy legyen ahogy te/ti a ferjeddel szeretnétek
A beszoktatáskor (valahol már a szülőin) be kell írni, hogy ki viheti el a gyereket.
Az óvónőkkel úgyis ti, a szülők rendezitek az ilyesmit, határozottan megmondod, hogy a húgod csak néha fogja elhozni, az apukával meg tudod oldalni.
Nem írtad, hány éves a húgod, de általában 14 év alattinak ki se adják a gyereket. Ráadásul, jó nagy bunkóság lenne minden délután ilyen programot szervezni a húgodnak, neki is van élete, ő is menne barátokkal ide-oda, sport, különóra, neki nem feladata a kis unokahúghoz igazítani az időbeosztását.
Anyádnak határozottan mondd meg, ne szóljon bele a dolgaitokba, a gyereknek vannak szülei, majd ti intézkedtek.
23 éves a húgom, dolgozik és mint írtam ő a lányunk keresztanyja. Nincs kifogásom az ellen hogy néha ő hozza el a kicsit az oviból, pl.ha a párom túlorázik. De nem értem miért ragaszkodnak ennyire hozzá hogy a párom ne hozza haza az oviból.
Anyám csak azt hajtja folyamatosan hogy apu sem ment értünk soha az oviba. Ja hát persze hogy nem mikor ő estig dolgozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!