Felétek mennyire jellemző, hogy a családtagok olcsó, kínai ajándékokkal bombázzák a gyereket? Például nálunk megérne egy fogyasztóvédelmi bevizsgálást az a Barbi, amit az anyós idehord.
Kínai vagy sem, én egy ideig örültem, ha anyósom valamit hoz a gyerekemnek (ruhácska, játék, könyvecske, stb.), legyen az kínai, vagy bármilyen más, de amit az utóbbi időkben művel, amiatt már szóltunk többször is.
Ő nem tudom hogy honnan vesz romos állapotú, használhatatlan, azonnal eltörő kacatokat. Amikor hozzáérünk bármelyikhez, szinte azonnal foszlik, leválik, letörik róluk valami. A kiskönyvecskék lapjai néha dohosak, büdösek, koszosak. Sok szirszarhoz (már elnézést) elem is kell, azt ugyan nem vesz, mert drága, de amikor mi megvesszük bele az elemet és úgy sem működik, akkor besértődik, hogy rossz elemet vettünk, meg biztosan direkt kontakthibát csináltunk bele.
Már ezerszer elmondtuk, hogy elég EGY dolog a gyereknek, de az legyen már jó minőségű, ami nem törik el azonnal a kezében.
Édességekkel ugyanez a helyzet. Általam nem ismert, boltokban sose látott márkájú, borzalmas állagú, émelyítő szagú (mert az már szag), ehetetlen csokikat, cukorkákat hoz tömegével a gyerekemnek. Kértük, hogy EGYET vegyen csak, de az legyen már valami ehető.
Mára már eljutottam odáig, hogy szó nélkül megy a kukába minden ilyen vacak. Nem tépem többet a számat, mert ha eddig nem értette, ezután sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!