Felétek mennyire jellemző, hogy a családtagok olcsó, kínai ajándékokkal bombázzák a gyereket? Például nálunk megérne egy fogyasztóvédelmi bevizsgálást az a Barbi, amit az anyós idehord.
Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 20:45
11/24 anonim válasza:
Na jó de gondolom nem ezen a szigeten fogja leélni az életét? Egyszer csak bekerül egy "normál" gyerekközösségbe? Vagy nem? Érdekelne, milyen közösség ez, ahol senkinek nincsenek műanyagból készült játkai. Amishra tippelek ;) Mindegy már nagyon off.
12/24 anonim válasza:
Waldorf. De igen, ez már eltér a tárgytól :)
13/24 anonim válasza:
Nekem is anyós ilyen. Szóltunk már miatta, hogy jobb lenne ha sok vacak árából egy normálisat venne de hiába. Én dobom ki ezeket egyből ahogy hazaértünk.
14/24 anonim válasza:
Nekem anyukám ilyen, valamiért mindenen spórol. Nem tudom vele megértetni, hogy nem olcsóbb a vége, ha használhatatlan az áru. Anyósom meg a másik véglet, azt hiszi, mindenből a legdrágább kell, ezért erején felül vásárol szintén ész nélkül. Mindkettő jóindulatból teszi, amit tesz, de már szóltam miatta finoman. Anyámnál volt némi hatása.
15/24 anonim válasza:
Felénk az jellemző hogy senki semmit nem hoz.
16/24 anonim válasza:
nem kell,hogy bekerüljön a "normál" közösségbe.
Mi ugyan nem vagyunk waldorfosok, mi keresztények vagyunk, de a jobb egyházi iskolákban sem a barbie a menő.Más a családok értékrendje.És léteznek egyházi gimnáziumok,sőt egyetemek is,úgyhogy kis szerencsével el lehet kerülni ezt amit te normális közösségnek nevezel.
17/24 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen mert anyukám megkérdezi hogy mit szeretne vagy mit gondoltam ki a gyerekeknek ,és azt veszük meg ő kifizeti igy csak olyan van itthon ami jó és normális ,nem gagyi .
18/24 anonim válasza:
Mi meg nem vagyunk egyháziak, és elkerültük az olyan közösséget enélkül is, ahol csak a pénz számít.
19/24 anonim válasza:
Nálunk húsvétkor és mikuláskor ment ez mikor raklapnyi avas bevonómassza nyuszikkal mentünk haza nagymamáktól, de anyáék megbeszélték velük hogy az 1 zsák olcsó szar (persze nem így fogalmaztak) árából inkább vegyenek 1-2 márkásabb csokit, azóta semmi gond nincs, kisebb a mikuláscsomag de kinder csoki meg milka van benne :D
20/24 anonim válasza:
Mekkora gondok, komolyan. Sorry nem akarok senkit megbántani, de örüljetek, hogy kapnak valamit valakitől.
Soha senkit nem bántanék meg a családból azzal, hogy finnyogok arra amit hoz! Egy gesztus, a gyerekem felé, tőle/tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!