Felétek mennyire jellemző, hogy a családtagok olcsó, kínai ajándékokkal bombázzák a gyereket? Például nálunk megérne egy fogyasztóvédelmi bevizsgálást az a Barbi, amit az anyós idehord.
Nagyon szerencsénk van, mert egy rokon minőségi játékboltban dolgozik. Ha szülinap v névnap jön, csak megmutatom neki a boltban, hogy mi lenne jó a gyereknek, aztán mindenki nála veszi meg:)
Mutatok mindenféle értékben és akkor mindenki kiválasztja ami a pénztárcájának megfelelő. A család szereti ezt a helyzetet, mert nem kell agyalnia h mit vegyen és a gyerek is tuti örülni fog, mert a boltban rajta is teszteljük természetesen h mi érdekelné:)
nálunk is jellemző 1-2 rokontól, de nem akadok ki ezen, csak csodálkozok, ha pár kanyar után, jé, tönkrement, kuka.
amikor pl kerék nélkül tologatta már a kicsi az autót és próbálta beletenni a kereket, ami lehetetlen volt, mert eltört az egész sín az alján és amikor próbáltam valamit alakítani rajta a kezemben még jobban eltört szinte a semitől) magyaráztam neki, hogy azt már sajnos nem lehet megszerelni, megy a roncstelepre...és csak nem adta fel, meg is sajnáltam, de nem mutattam és eddig is kicsit morbidnak éreztem magam, mintha lassan a halál fogalmával ismertetném...:D(1 éves múlt)
Idehord? Több Barbiet is ugyanolyat vagy egy Barbiet többször is
Nálunk is anyós vett ilyeneket egyszer-kétszer. Karcolós műanyagból készült, nem illeszkedő,használhatatlan építőjáték például. De azért nem találtam életveszélyesnek, nem rendeztem emiatt jelenetet. Egy idő után meg kialakult az, hogy anyós megmondja, mennyit költhetek a gyerek szülinapjára mondjuk és én veszem meg az ajándékot, de ő adja oda. Ez jó rendszer, mert így olyat vezsek, ami tényleg klassz és sokat tudok azzal spórolni, hogy a neten vásárolok. Neki meg kényelmes, mert semmi dolga vele.
Hogy ne csak anyós legyen a porondon, nálunk anyám is éppen olyan lelkesen hordja a sz@art, mint a másik mama.
One Euro market, Euro-s boltok tengernyi és gagyi kínálatának a fele szerintem megfordult már nálunk, 1-2 hétig vendégeskedett és a kukásautón távozott.
Kitört kerekű kisautók, használhatatlan orvosos szett, sorjás szélű csőrös itató, ketté hulló állatkák, idegesítő fejhangú "csengőhangos" babatelefon, három percig tartó homokozólapát....
Hiába kérem, szólok, beszéljük meg, mutogatok, nem, a mamák rendületlenül veszik a gagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!