Mennyire jellemző kicsiknél a fejfájás? Ismersz olyat akinek fejfájós a gyereke?
Figyelt kérdés
4 éves a fiam,már előfordult,hogy mondta,hogy fáj a feje,de el is múlt rövid időn belül,gyógyszer nélkül,nem is foglalkoztunk nagyon vele.Ma viszont nem akart ebédelni,elalvás előtt adtam neki gyógyszert mert annyira mondta.
Lehet azért,mert mostanában kicsit későn feküdt le,talán nem olyan kipihent??vagy ez lehet örökletes is??mert én sajna meg apa is eléggé fejfájósak vagyunk :/
De igazából mardos a bűntudta,mert múlthéten annyira felhúzott, többszöri rászólás után is csak piszkálta az öccsét és lekevertem neki egy nagy maflást,amit nem kellett volna...de a miatt most nem fájhat a feje,ugye?????
2014. szept. 1. 15:20
1/8 anonim válasza:
Attól nem fájhat a feje. 4 évesen lehet, hogy csak mondja. Ha valóban fáj neki, akkor vidd el kivizsgálásra,, ne te adj neki gyógyszert.
2/8 anonim válasza:
Ilyen kicsiknek nem igazán szokott fajni a feje, plane nem ilyen erősen. Általában a felnőttektol hallják es ha nem érzik jol magukat, akkor mondjak -van aki a hasát, van aki a fejet fájlalja a hallottaktol fuggoen. Ha megis fajdalmat érzékel, akkor vagy sulyos problema van, vagy rossz a szeme. Orvoshoz nem art elvinni
3/8 anonim válasza:
Az én lányom világ életében frontérzékeny volt, ahogy én is. Ha hideg front van, annyira fáj a feje, hogy ha nem kap gyógyszert, hány, szédül, nem bír enni. Most 8 éves.
4/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó és ez mióta van???csak mert én is ilyesmire tippelek,nem vettem észre rajta semmi mást...
2014. szept. 1. 16:18
5/8 A kérdező kommentje:
amúgy ő a korához képest nagyon ügyesen el tudja mondani mi hol fáj,én tudom mi az a durva fejfájás,lehet ezért vagyok kiakadva ettől....
2014. szept. 1. 16:19
6/8 anonim válasza:
Nekem kb. 6 éves koromban kezdődtek a migrénes rohamaim :(
Vigyétek el orvoshoz, egy vérkép + szemészet nem árthat.
7/8 anonim válasza:
A szeme miatt fájhat a feje.Vidd el szemészetre.
8/8 anonim válasza:
Az egyik ismerosomnek a kisfia migrénes kb. 2 éves korátol, ha rájon, akkor nagyon fáj a feje, hányik és fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!