Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4évesnek mit lehet tenni...

4évesnek mit lehet tenni fejfájás ellen?

Figyelt kérdés

Még soha nem evett más gyógyszert, csak a Nurofent. Na most jó nagy hülyeséget írtam, kapott már antibio-kat torokfájásra, stb., de fejfájásra nem kapott még tablettákat, semmit, csak a Nurot, na így pontos. Elég az neki? Se enni sem inni nem akar egész nap. Vizet kortyolgatja, mert erőltetem neki. Mit csináljak vele?

4évesnek a Nuro adagja napi max 3x7,5ml. Fejfájásra mennyit adjak neki? És mást mit tehetnék még, hogy jó legyen neki? Láza nincs. Meleg meg piros az arca, de a max hője ma 36.8 volt, levonva.

Köszönöm a válaszokat.

2014. febr. 11. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Már simán adhatsz neki rá egy fél algopirynt. Ha nem tudja széttörve lenyelni akkor porrá zúzva egy kiskanálnyi lekvárral biztosan lenyeli. Egy kis hidegvizes borogatás, sötét szobában pihenés is segíthet. Ha frontérzékeny akkor lehet attól van, de az is lehet, hogy egy betegség előjele. Ha pedig sokszor előfordul akkor érdemes majd megnézetni szemésszel is. Én azért arra tippelek, hogy bújkál benne valami. Este is mérd meg a hőjét mert a

37-hez már most közel van. Jobbulást kívánok!

2014. febr. 11. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Hat ekkora gyereknek nem szokott fajni a feje....

Meg van fazva?

2014. febr. 11. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Kedves második válaszoló! Én az első vagyok és a barátnőm kislánya már két éves kora óta migrénes fejgörcsökkel küzd, náluk ez családi hajlam. Tehát amit írtál az nagyon nem állja meg a helyét! Segíteni gyakorlatilag nem segítettél, így hát ha érdemben nem tudsz értelmes választ adni, akkor unalmadban ne írogass!
2014. febr. 11. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

A természetes módszerek nálam beváltak az utóbbi 20 évben.

A kisgyerek remekül ráérez, ha böjtölnie kell, nem is erőltesd az evést, amíg nem kívánja.

Ezen felül a fokhagyma nagyon nyerő! Bár nem szalonképes a fokhagyma lehelet, de most a gyógyulás az első.

(Ezen felül amit javasolnék, a többség úgy se fogadja meg, hogy 20 éve sokkal jobb az állapotom, ritkán kapok el fertőzést, influ-t, stb, egyértelműen azért, mert tudatosan és kellően jól szervezetten lakto-vegetáriánus vagyok. Most áruljam el, hogy a tojás a legfőbb okozója a hurutos problémáknak? Úgy se hallgatnak rám. :) Én nem fogyasztok tojást, maximum tojásport tartalmazó ételt pl zsemle.)

[link]

Ha semmi se segít a fejfájás ellen, akkor poroltó... lásd: Monty Python Csoport. :))

2014. febr. 11. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
(A linken van egy cica is , "meg kell veszni érte". :) Majd mutasd meg a picurnak, ha szereti a macsekokat. ;) )
2014. febr. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!