Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Örökmozgó" 2-3 évesetek...

"Örökmozgó" 2-3 évesetek mellett miket főztök mostanság?

Figyelt kérdés

Tudom, már ezredik ilyen kérdés, de valahogy kifogytam az ötletekből, mindig a megszokott sablonos ételek. Mostanság elég meleg is van, a sütőben sem szívesen sütögetek...

Na és az időhiány, ami a legnehezebb ( délelőtt- délután is kinnt vagyunk több órát).

Én a "gyerek az első" kategória vagyok, így inkább megoldást keresek a könnyű, gyors, egészséges ételek irányában.

Köszönöm, ha válszoltok, ötletek tekintetében.

2015. jún. 9. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szia

nálunk nagyon mennek a krémlevesek "golyócskával"(levesgyönygy)

azt csak felteszed (brokkoli,zeller,stb)-én teszek mellé általában egy krumplit is,habarod,tejszin bele-és kész,meg esetleg amilyen fűszert megszoktatok

amit még ehhez szoktam ,az a mikrós süti.nem kell a sütő mellett állni a melegben-kb 3perc,és leves mellé finom.

most a gyümölcsleves is megy ebben a melegben.spenót,karalábés csirke hamar kész.néha lehet mirelit is.pl a túrós derelye nagyon finom.én szoktam mexikói levest-az is hamar kész.nem érdemes nagy pepecselést,inkább irány a strand

2015. jún. 10. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!